Az adóhatóság az állampolgárok segítségét kéri a csalások visszaszorításához, és közleményében arra buzdít mindenkit, hogy kérjen az eladóktól számlát, és jelentse, ha valaki a kérést nem teljesíti -...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Rákosi hogy örülne, ha élne. Hazánk ismét a besúgók országa lesz.
Vagy már az?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
No_Fidesz_No_Problem
@verőce21: Tegnap valamelyik kertévé rejtett kamerával tesztelte, hogy a kisboltokban adnak-e számlát. Nem mondták, hány helyre mentek be, mégse lett meg a leleplező riport,amire készültek.

Ellenben az egyik boltban egy felháborodott eladó panaszkodott, hogy a kormány ezzel az ötletével az "unatkozó öregasszonyok" (valami ilyesmit mondott) alá adja a lovat, akik heccből fognak feljelentgetni, mert idejük, mint tenger, és unatkoznak.

Azt is mondta a boltos, hogy mindenki csinál, amit akar, ő be van biztosítva a feljelentgetők ellen, mert a kasszarész is be van kamerázva, tudja bizonyítani, hogy kinek mit adott.

Itt tartunk.
sokanvagyunk
Kérek számlát, persze. Gyűjtöm! No és akkor mi van? Ja, +27 százalék, minimum!
nemecsek
A lakosság úgy látszik mindenre jó lenne, csak arra nem hogy lakni tudjon a saját
országában! Mit gondolnak rólunk prolikról! Mi nem fogjuk egymást szembeköpködni
mint egyes rendőrfőnökök akik mártogatják szépen egymást! Hát talán ott is
beállhatna a NAV, biztos jó fogást csinálna. Egyébként meg menjenek a fenébe!
Annyian vannak mégsem tudják elvégezni a munkájukat? Léhűtő banda!
Sííva
Szerintem ne egymást marjuk! Egyszerűen jelentsük be a NAV-nak, hogy a fidesz és az mszp ellopták az ország pénzét! Talán ott is vizsgálódnak!
entero
@Levendula: Ha nem vetted volna észre szombat van. Amúgy meg éppen a gyerekeimmel úszkáltunk 11 óráig, csak elfáradtam. Közben felnéztem ide. Röhejes már amit művelsz, szerintem fordulj orvoshoz. A család a legfontosabb, de azért más is van a világon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.