Vádemelést javasol a rendőrség Csipak Péter ingatlanvállalkozó ellen, aki a gyanú szerint házának egy részét engedély nélkül természetvédelmi területre építette - értesült az MTI Hírcentrum.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ideals2012
Én nagyon szeretném tudni, hogy lehet egy városközpont tulajdonosának lenni.. - miből lehet annyi lóvét kreálni, hogy egyáltalán el lehessen indulni hasonlóban... - várom a tippeket. Mondjuk, a 4-esre már nem állhatok ki, mert öreg vagyok hozzá, de minden "tisztességes" pénzkereset és megoldás érdekel.. - komolyan mondom!!!
sza
@ideals2012: Nehogy azt hidd hogy az utcán csak csinibabák vannak! Láttam én már olyat... Pénzkeresési megoldás engem is érdekelne.
Dr.luigilongo60
@sziráki ágnes: Én is láttam már olyant, ha fizetett sem kellett volna.Még részegen sem.
Brrrrrr!!!
ideals2012
@sziráki ágnes: Köszi, aranyos vagy! Múltkor "gergely" ajánlott valakinek 20 ezer forintos órabért, kérdeztem tőle, hogy mit lehet ezért cselekedni, de nem mondta meg, én meg azt gondolom, hogy már csak "madam" lehetek a pr. piacon. Azért, ha tudok pénzkeresetet, szólok. Most ajánlottak nekem valamit online, holnap kicsit jobban megvizsgálom a helyzetet.. - ha érdekel, majd elküldöm priviben..
sza
@Dr.luigilongo60: Mégis megélnek valahogy. Vannak tőled részegebbek:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.