Amíg az állami szférában foglalkoztatottak száma folyamatosan csökken, a miniszterelnök munkatársainak száma egyre nő. Tavaly még 146-an, 2012-ben már 275-en dolgoztak a Miniszterelnökségen, mindez 90 százalékos létszámnövekedést jelent. Így a "takarékos" államot hirdető miniszterelnök a tavalyi 645 millió után idén 1,6 milliárdot költ munkatársai fizetésére.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
A kiadási oldal csökkentését még én is hiányoltam idáig, pedig nálam ez nagy szó. Sajnos ezen nem is akarnak változtatni ahogy elnézem. Nem is az összeg miatt lenne ez lényeges, hiszen valljuk be 1.6 milliárd nem jelentős összeg egy ország költségvetésében, hanem a hozzáállás végett, hogy megmutatják az embereknek hogy ők is spórolnak valamilyen szinten. A megítélésükön sokat javítana azt hiszem.
szaboria1
A megfigyelésem az, hogy túl sok fiatal olyan pozíciókat kap amihez gyakorlatuk még egyáltalán nincsen. Vitézi is egy ilyen példa. tegnap épp egy államtitkár helyettest elnézve olyan volt mint aki mos jött ki az iskola padból. De Viktorkának ezek kellenek mert ezek még magasztalják őt.
zoltangabor
Ellentétben azzal, amit az emberek gondolnak, a totális hatalom az abszolút rabszolgasággal egyenlő. Mert aki eljut idáig, az többé nem akar kiszállni.:))
marlin
@entero: Az 1.6 millárd forint iszonyatosan nagy összeg egy legatyásodott ország költségvetésében akkor, ha azt "kidobják az ablakon"!!
90%os létszámemelés egy inproduktív kormányhivatalban a "rokonoknak" valóban sokat javít(!) a Forradalmi Jogász-paraszt Kormány, a Kedves Vezető és családja, rokonsága megítélésén, azt hiszem!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.