Tóth Edu humoristáról űrhajós ruhában feszítős kép is készült.

Szijjártó Péter külügyminiszter  tegnap a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről jelentkezett be, és egy rendkívüli bejelentést tett, ugyanis megszületett a döntés arról, hogy ki legyen a következő magyar űrhajós a HUNOR programban.

A Nap híre szerint azt mondta a miniszter: összesen 240 jelentkező közül egy nagyon komplex, összetett program alapján választották ki a szakértők először azt a négy jelöltet, akik nagyon komoly kiképzésen estek át az űrdinamikától kezdve a könnyű repülőgépes pilóta kiképzésen át, a nagyon komoly fizikai tesztekig és tudományos munkákig.

A szakértő bizottság meghozta a végleges döntését mindenfajta szempontot mérlegelve, és a döntés szerint Kapu Tibor, 32 éves gépészmérnök lehet a következő magyar kutatóűrhajós, aki eddig az autóiparban dolgozott és főleg akkumulátorfejlesztéssel foglalkozott. Egy tartalékos űrhajós kijelölésére is sor került, ő a 35 éves villamosmérnök, Cserényi Gyula lesz

Ez vicc? – Bődöcs Tibor hangulatfelelőse, egy ismert magyar humorista is az űrbe készül

Tóth Edu a saját maga "hamísitott" képen Fotó: Facebook/ Tóth Edu  

Tóth Edu humorista, aki rendre Bődöcs Tibor „előzenekara”, hangulatfelelőse, éppen űrhajós ruhában ( amit úgy "hamisított" mintha eredeti Telex fotó lenne)  posztolt magáról képet ezzel a szöveggel:

Kicsit izgulok, de szerintem ez teljesen érthető. Az összes lyukas fogamat kihúzták, valamint egész hétvégén ugrálóvárakban étkeztem, szerencsém, hogy pont gyereknap volt.

Houstonnal még gyakorolnom kell a kommunikációt, a főpróbán a visszaszámlásnál úgy értették, hogy azt mondom, túl nagy a nyomás az űrkabin oxigénadagolójában, pedig én csak azt kértem tőlük, hogy szeretnék még kimenni gyorsan egy pisire, mielőtt felszáll a rakéta.

Forrás: Nap híire , Facebook
Fotó: Facebook

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Annyi értelme a Tóth Edu- féle űrutazásnak is van, mint a Fidesz-féle pénzégetésnek!
A legjobb kiválasztott azért mégiscsak a Mi Istenünk lett volna, hogy még közelebb legyen ahhoz a kifutóban levő, már lejárt elődjéhez! És a Mi Viktorunk majd az elrontott világteremtést is helyretenné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.