Újra az Alkotmánybírósághoz volt kénytelen fordulni az ombudsman. Szabó Máté most az egyházügyi törvényt kifogásolja. Egyre inkább úgy tűnik, a Fidesz jogalkotása gyorsuló sebességgel távolodik a demokratikus módszerektől. Mit tesz vajon ez ellen Áder János? - teszi fel a kérdést közleményében Török Zsolt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
@atram: Orbánhoz képest tényleg egy senki...de legalább Ő tudja magáról...
senkifia68
Talán először azt kellene egzakt módon determinálni, hogy mit jelent a JOGÁLLAMISÁG!

Hatalomba kerülve ugyanis minden politikai párt egyértelműen elfogadja azt az ideológiai tényt, hogy az ÁLLAM az aktuális uralkodó csoport erőszakszervezete, tehát ennek megfelelően igyekszik a jogalkotását alárendelni.
E tekintetben viszont az MSZP is ugyanezt csinálta! Sőt, ha a tizenkét év választási ciklusban eltöltött idejük alatt alkotott törvények esetében a FIDESZ csak kifutófiú lehet mellettük. A statisztikai adatok alapján ugyanis az MSZP 1054 törvény/év eredménye mellett a FIDESZ 355/év messze elbújhat!!!

Ha a Török vitéz helyett ezt mondjuk Sólyom László mondta volna, talán még meg is fontolnám, de így???
No_Fidesz_No_Problem
@atram: "Emberek, az Isten szerelmére, ki a fene az a Török Zsolt, Orbán Viktorhoz képest?"

Valóban, Orbánt csak saját magához lehet hasonlítani, például így: Ő az, aki iránt a honfitársai csak megvetésből éreznek többet, mint amennyire gyűlölik.
No_Fidesz_No_Problem
@senkifia68: "az ÁLLAM az aktuális uralkodó csoport erőszakszervezete"

Ezt a baromságot hol olvastad?

Szerintem kevered a hatalmi ágakkal, az állam által felügyelt fegyveres testületekkel, mint erőszakszervezetekkel, meg a választópolgároknak az államra ruházott jogával az erőszakmonopóliumra, ami azt jelenti, hogy senkinek nem lehet magánrendőrsége, magán katonai, vagy félkatonai szervezete, mert az ilyesmi működtetése az állam kizárólagos joga.
entero
Felemelte az ujját, vagy hogy csinálta?
senkifia68
@No_Fidesz_No_Problem: GOOGLE KERESŐ és kb 2653220033654212132 linket találsz róla!
Szemezgess barátom! Az öreg motorosok igazolhatják, hogy ezt már a FOXIMAXI-n is tanították, pedig annak aztán vajmi kevés köze volt a jobb oldahoz és Orbához!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.