Traian Băsescutól kér állásfoglalást Cătălin Ivan szociáldemokrata EP képviselő Kőszegi Zoltán revíziós kijelentése miatt. A Fidesz képviselője a borzonti EMI táborban azt mondta, hogy nyolc éven belül újra lehet tárgyalni a trianoni határok revízióját. Băsescura, mint a Fidesz partnerére irányul most a figyelem.

Forrás: manna.ro
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
csak azt nem értem, mi a jó ha hergeljük a szomszédot?
lgondolom a székelyeket bele akarják kényszeríteni ezzel (mármint hogy megint kiélezik a román-magyar ellentétet) abba, hogy ők is újrakezdék ezt a határmizériát. vagy csak annyi hogy mindig jó egy potenciális ellenségkép, a tarsolyban.
marlin
Jellemző a fideszisták iskolázottságára!! (lsd.Schmitt is!!)
Mondja már meg valaki ennek a Köszeginek - aki a Fidesz képviselője - hogy a Trianoni határok revizióját (sajnos) 1947-ben megtették!!
Az 1947. február 10-i párizsi béke visszaállította Magyarország 1938 előtti (lényegében trianoni) határait, semmisnek nyilvánította az első és a második bécsi döntést!!
És Csehszlovákia megkapta ráadásnak(!) Dunacsun, Horvátjárfalu és Oroszvár községeket is!!
Először (bizonyítvány vásárlások helyett tanulni kellene a történelmet, másodszor pedig "szart ér a harag hatalom nélkül'!! "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.