Bűnlajstrom 2010 áprilisától 2012 augusztus elejéig. A lista folyamatosan bővül. Ha kihagytam valamit, írd meg kommentben! 1. A Kubatov-lista 2. Pintér Sándor belügyminiszteri kinevezése 3. Kósa és Szíjjártó nyilatkozatai az ország csődközeli helyzetéről 4. A 2010-es választás fülkeforradalomnak nevezése 5. "Ellenzék nélkül is működik az ország" 6. A csontvázbizottság 7. Orbán 29 pontja 8. Schmitt Pál kinevezése házelnökké 9. Schmitt Pál kinevezése köztársasági elnökké 10. A Nemzeti Együttműködés Rendszere 11. A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata 12. Kövér László kinevezése házelnökké 13. Stumpf István kinevezése alkotmánybíróvá 14. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság megalakítása 15. Szalai Annamária kinevezése az NMHH élére 16. A médiatörvény szigorítása 17. A Terrorelhárítási Központ létrehozása 18. Az állami cégvezetők keresetére vonatkozó bérplafon eltörlése 19. A 2010-es választás kétharmados forradalomnak nevezése 20. A gazdasági...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Amíg a qrbán irányítja a pártot, addig esélytelen a dolog...nekem ez az egy ok is elég. :)
verőce21
igaz a mondás: "a magyarok nem előre szeretnek haladni, hanem körbe-körbe".
overdose
120-ból egy ,miért költenek milliárdokat tanácsadásra?Mert nem értenek a politikához,politikából élő milliómosok igy könnyü megélni,a nép adóját saját célra felhasználni,na és mit tudnak velünk tenni-mi vagyunk a kormány, Csak van olyan is ha rosszul kormányoznak a nép leváltást is indithat!!!
SLAakku
- bankadó, tranzakciósadó, balesetadó, 27%-os Áfa…
- egykulcsos SzJA…
- iskolaköteles korhatár 18-ról 16-ra való leszállítása…
- tandíj, hallgatói szerződések (röghöz kötés)…
- iskolák államosítása és Nemzeti Tanterv előírása…
- NENYI és az Alkotmány Asztala…
- 3 milliárd forint állami támogatás adása a Felcsúti Fociakadémiának focistadion építésére…
- A hálózatfejlesztési közbeszerzés 12,5 millárd forintos nyerteseit ugyanaznap, ugyanakkora tőkével alapították, ugyanoda vannak bejelentve, és azonos a tulajdonosi körük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.