Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint tovább kell építeni a Magyarország és a Szentföld közötti ezeréves kapcsolatokat, amelyeket még Szent István alapozott meg.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
A Szentföld ősi zsidó terület,SEMJÉN UR MENT ZSIDÓ SEGGET nyalni,itthon meg üldözi őket.Mit szól ehhez a Jézuska?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
A mégrövidebb nadrágnak...
"Kánaán (akkádul ma-at Ki-in-a-ni,[1] vagy ma-at ki-in-a-nimKI,[2] föníciai nyelven: כנענ, Kana'n) egy terület ókori neve, ami magába foglalja a mai Izrael, Palesztina, Jordánia, Libanon területét,"
Az, hogy ki volt Kám ha érdekel azt is elmagyarázom.
jancsik68
Tisztelt Csizmás Kond Jézuzs is zsidó születésü,s ahol élt,munkálkodott,kivégezték az is az.A KERESZTÉNYEK IS EGY zsidó származásu istent imádnak,templomaik tele vannak zsidó szobokkal,festményekkel.Abibliai is zsidó szent könyv.Olvastad már?
Csizmás Kond
@jancsik68: Jézus...hát ha az anyai származást vesszük akkor zsidó...
A biblia meg nekem kereszténynek csak az újszövetségtől szent könyv...az ószövetség viszont a zsidóknak szent...
Na de Kánaán azért mégis csak Kánaán földje volt aki nem volt zsidó.
jancsik68
Jézus nem ismerte az eredeti apját,JÓZSEF MEG PARANCSRA adaptálta,ő egy igatzi zabigyerek volt mai keresztény ferlfogás szerint.A normális biblia kétrészből áll.A KINEK VAN BIBBLIÁJA ÉS OLVASSA IS AZ TUDJA IS,a tudatlan meg hallgasson.A kettő együtt értelmes olvasni,tanulmányozni.Kánaán a zsidók számára az IGÉRET földje.
marlin
@jancsik68:
Hagyd rá, az iskolából is úgy maradt ki, hogy a töritanár akkor nősült, és nem akart elmenni a pótvizsgára!! :))
Kánaán héber szó és jelentése: alföld (kánaáni)
de aki csak a Csanádi u. 18. ból ismeri a Kánaánt annak ugyis mindegy!!
marlin
"József Názáretben lakott, de „Dávid házából és nemzetségéből származott” (Lk 2,4). Ez a kifejezés valószínűleg azt jelenti, hogy a dávidi család jelentősebb ágához tartozott. Jegyességre lépett a fiatal, szintén dávidi származású Máriával, az akkori szokások szerint valamikor 18-24 éves kora között. Még mielőtt a házasságkötésük megtörtént volna, Máriát áldott állapotban találta. Emiatt megrendült, de álmában biztatást kapott, hogy ne féljen feleségül venni Máriát, hiszen „a benne fogant élet a Szentlélektől van”. Apai szerepéből adódóan ő adta a gyermeknek a Jézus nevet.
Máté evangélista is részletesen ismerteti Szent József Dávid királytól való származását"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.