Hamarabb elfoghatták volna a romagyilkosságok elkövetőit, ezáltal halálos áldozatokat követelő bűntettek elkövetését akadályozhatták volna meg a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH – ma Alkotmányvédelmi Hivatal) munkatársai – állapította meg Gulyás József. A parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának egykori SZDSZ-es tagja a romagyilkosságok ügyében a nemzetbiztonsági szolgálatok felelősségének kivizsgálására alakult parlamenti tényfeltáró munkacsoport vezetőjeként készített jelentést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sza
A magyar állam a tanár úr védelmét sem, és még sok másét sem tudta ellátni! Ezzel nem azt akarom mondani hogy nem ítélem el a roma gyilkosságok elkövetőit. Ártatlan embereket öltek meg lesből támadva, mint az állatok! A magyar állam nem tudja ezt az ellentétet kezelni!!! Hagyja hogy idáig fajuljanak az események!
KöBüKi
@sziráki ágnes: A magyar nép ha meg akar "tisztulni" ahhoz ma csak a polgárháboru adhat megoldást.!!!Mert ember szabásu emberekből /tisztelet a kivételnek / évezredek kellettek hogy sapiens-ek,majd tizezer évek hogy homo sapiensek legyenek.!!!Ha kérhetem ezt az időszakot töltsék külön és saját költségükre.!!!
sza
@KöBüKi: Kicsit kemény fellépés az én ízlésemhez képest. Akkor szerinted ők nem homo, illetve sapiensek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.