A magyar miniszterelnök egy nappal azután, hogy országa átvette az Európai Unió elnökségét kedden Kijevbe érkezik. A látogatás amit olyan sokan, olyan régen szorgalmaznak azonban alighanem sokkal inkább lesz protokolláris, mint a valós eredmények felé tett lépés.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
"Több ezer Ukrajnából menekült magyar kerülhet az utcára - az összes többi menekült hajléktalanszállókra kerül
Elképesztően embertelen döntést hozott a magyar kormány. A pénteken megjelent rendelet szerint 2024. augusztus 21-től csak egyes ukrajnai területekről érkező menekülteket szállásol el az állam, többek között a kárpátaljai magyarokat: nem. Ezzel akár több ezer magyar nemzetiségű ukrán menekült veszítheti el a jogosultságát arra, hogy az állam által biztosított szálláson húzza meg magát.
A kormány döntése értelmében szerződést bontanak valamennyi munkásszállóval, panzióval, ahol ukrán menekülteket helyeztek el. Augusztus 21-től a az ukrán anyukák a gyerekeikkel kizárólag a Máltai Szeretetszolgálat intézményeiben kerülnek elszállásolásra, ezek többnyire hajléktalanszállók."
Géza
Minek megy oda? Rossz lépés! Már nem sokáig húzza ez a műállam!
Dr. Proktor
@Horizont: De nyugdíjat azért kapnak!
Dr. Proktor
@Géza: Ember-e vagy? Vagy csak mesterséges ruszki unintelligencia?
Géza
@Dr. Proktor: Miért nem szaladsz a frontra? Ott a helyed, golyófogónak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok