A tehermegosztás politikája nem fog eltűnni a magyar nemzetstratégiából, ezért az ország külképviselet-vezetőinek nem védekezniük kell, amikor erről kérdezik őket külföldön - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a szerdai nagyköveti értekezleten, Budapesten. Szólt arról is, hogy Magyarország sikeresen kezeli a válságot, de meg kell akadályozni, hogy az államadósság ismét növekedjen. A külképviselet-vezetőknek azt mondta, jó eredményeket "csak fegyelmezett katonákkal lehet elérni".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Pár perccel ezelőtt egy másik cikkben olvastam ,hogy hazudtak éjjel-nappal és mégsem állunk jól...most akkit mi van??? A tervezett konfliktusaitokról meg annyit hogy: Forint mélyrepülés.
lópicigáspár
Tervezett konfliktus! :-)) Azért bukta el Brüsszel, mert lealacsonyodott a szintükre és ugye a hazai pálya előnye...! :-)
bundi
"de meg kell akadályozni, hogy az államadósság ismét növekedjen."
eddig nem sikerült, még a manyup pénzekkel együtt sem forrás:
de meg kell akadályozni, hogy az államadósság ismét növekedjen.
adrenalink
Úgy látom, Orbánon már a grazi orvosok sem tudtak segíteni...
nyanya001
A sallerokat meg a kokikat szép sorban visszakaptuk !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.