A nyári hónapokban folyamatosan nőtt a pártoktól távolságot tartók száma, arányuk már 54 százalék az ország felnőtt lakosságán belül - derül ki az Ipsos közvélemény-kutatásából. A biztos pártválasztók körében a Fidesz hat százalékkal, az összes választó körében 3 százalékkal vezet az MSZP előtt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Ezt most akkor úgy fogják kommunikálni, hogy az MSZP-nek van 1/3, tehát akkor a a pávatáncos népi együttesnek a kétharmad még mindig megvan...

Hiszen jogászok a fiúk nem közgazdák :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
@csikknorisz: ugyan már...az mszp bizonyította, hogy szart sem ér...az lmp buzikból áll...inkább a jobbik vezesse az országot..egyszer ki lehetne próbálni, hogy mit tudnak, hátha jobb lesz.
Azt mondom próbáljuk ki azt amit még nem ismerünk..mert amit ismerünk azt tudjuk,hogy szar.
kerék
vagy ha minden kötél szakad akkor a Kétfarkú Kutyapárt vezesse az országot...eddig is vicc amit csinál a fidesz, de a KFKP vagy hogy kell rövidíteni legalább humoristákból áll...szóval szarabbul ők sem tudnák vezetni az országot...max viccesebben...az meg már előny
KöBüKi
@nmaria: Abszolut nem vagyok feledékeny,ezért nem szavaztam a fütyülőkre,és 2010-ben a maszopra sem.!!!Ugyan is 2001 még mindig elevenen él az emlékezetemben.!!!
KöBüKi
@entero: A gond ott van,hogy Én nem vagyok önző ember!!!Tehát a hétköznapi emberek szemüvegén keresztül - akik csak a munkaerejüket tudják eladni - nézem országunk vergődését!A gazember fütyülő kormány,fanok és fannék harácsolását.!Pld: - érdekes dolog hogy mióta az orbáncnak szőlő ültetvényei vannak,azóta az m1-en csak a bort népszerüsitik.!!Pár évvel előtte meg fizettek a tőkék kivágásáért.!!!
A felcsuti ökörködésről,Kósa és Lázár ámokfutásáról már nem is beszélek.!!!
Határon tuliak választójoga stb.
Lassan kialakul egy oly mértékü undor és gyülölet,ami kezelhetetlenné válik.!Csodálkozom hogy még nem tört ki a polgárháboru.!!!
Sajnos minden egy irányba mutat!Szajkózzák hogy az államadósságot csökkenteni kell,ezermilliárdokat vettek el,mégis nagyobb az adósság mint valaha bármikor is volt!
Tehát igazából titkon az államcsődre játszanak.!!!
Te,Én,meg még jó pár százezer család biztos hogy nem inog meg,de mi lesz a többiekkel???Nagyon vetül az argentin szindróma!!!Amikor az ott élők utolsó vagyonukat adták el hogy legyen mit enni,földönfutó zsellérré váltak,akinek pénze volt,óriási mértékben gazdagodott.!!!
Gondold át.!!!
Pipec56
Az IPSOS szerint fidess-MSZP: 37-31. A FEMINA statisztikájában pedig fidess-MSZP: 18-29.
Na, mármost melyiknek higgyek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.