A jelenlegi adatok szerint jóval kevesebben küldték vissza a szociális konzultációs kérdőíveket, mint az előzőt. Nagyjából 690 ezer válasz érkezett szemben a korábbi 920 ezerrel.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Jól kibaszták a pénzt az ablakon...ja nem...kitalicskázták a Kövérnek...
turul72
Már a 920ezer is siralmas szám volt, ez pedig védhetetlen. Magyarázkodni persze lehet majd, de minek?
Az pedig, hogy Viktor írói szenvedélyének kiélésére milliárdokat dobunk ki az ablakon, Budapest elsötétítésével pedig 60 milliót akarunk spórolni, egyszerűen felháborító. Hol vannak itt az arányok? Hol a józan ész? (Persze ezek csak költői kérdések)
vukkocska
Arról nem szól a fáma, hogy mennyi volt az, aki elküldte őket oda, ahonnan származnak. Mert ilyen is volt bőven. Az lenne igazán jó, ha ez a grafomán nem normális csak azoknak küldené legközelebb, akik egyet értenek nagyszerű kérdéseivel. Olcsóbb lenne , és nem kellene hazudozni, hogy mennyire egyetértenek a kormány intézkedéseivel. Megvallom, én ki sem nyitottam egyiket sem. Az én önvédő mechanizmusom így működik.
adrenalink
@Levendula: Nem is kell. Már nem kíváncsi a válaszokra, csak tájékoztat a hülyeségeiről, annak ellenére, hogy erre meg mi nem vagyunk kíváncsiak...
Pálinkafőző Rézüst
@vukkocska: szintúgy!! :)) Reflexesen beindult a tépő mozdulatok működése.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.