Orbán és Semjén mellett 900 ezer felett keres még Lázár, Szijjártó, Giró-Szász és Győri Tibor is. Közzétették csütörtökön a kormány oldalán a Miniszterelnökség vezetőinek fizetését. A táblázat januártól és júniusig terjedő időszakban tartalmazza a vezetők illetményét. A listán 53 név található, közülük azonban már nem mindenki dolgozik a kormányfő hivatalában. Ilyen például Varga Mihály, aki május végéig vezette a Miniszterelnökséget. Szijjártó Péter pedig kétszer is szerepel a listán: májusig a kormányfő szóvivőjeként, ezt követően pedig a nemzetközi ügyekért felelős államtitkárként.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DogAdventures
"A pénz olyan, mint a trágya. Ha egy helyen halmozod fel, bűzlik, ha szétteríted, hasznos."

Malcolm Forbes
adrenalink
@entero: 22:54-re
Ha nem emlékeznél rá, Bajnai 1 Ft-ért vállalta, és nem csinálhatta rosszul, ha már Orbánod -igaz külföldön- de elismerte a teljesítményét!
Megtehette, mert munkával megteremtette az anyagi hátterét, nem úgy, mint azok a teheccségtelen léhűtők, akik az iskolapadból rögtön a képviselői padokba szédültek be. Nekik más lehetőségük nincs a vagyonszerzésre...:((
kerék
@entero: olyan másfél-kétmillióra...de javíts ki ha tévednék.
kukac50
@entero: Vegyék ki a részüket a válságból is. Nekik is annyiba kerül egy kiló kenyér mint egy közmunkásnak.
entero
@kukac50: A kiadási oldalon is csökkenteni kellene valóban, ezt már írtam én is korábban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.