Az államtitkárság arra törekszik, hogy az államtól kapjanak tornafelszerelést és magyar kiadású tankönyveket a diákok.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Na ja, aztán télen meg otthon tornáznak, mert nincs pénz az iskola fűtésére sok kis falusi iskolában. De nagyobb településeken is gond. Ötletelnek az elvtársak össze-vissza értelmetlenül.
KöBüKi
Te baromarcu luvnya: - MUNKAHELYEK KELLENEK,AZUTÁN MAJD A SZÜLŐK MEGVESZIK A GYERMEKÜKNEK!!!
A dög seperné már el végre ezeket a gazembereket.!!!
Levendula
@manocska1: Tornagatyára azért még futja a 47.000 forintból... :(
jancsik68
A honvédségtől is ingyen kaptuk az egyen felszerelést,42-s lábamra 39-s csizmát.akkora trikót,hogy a tehénnek is nagy volt,55-s fejemre 60-s sapkát,stb még sorolhatnám.IIgazi lelenc gyerek ország lennénk.Melyik barát,fideszes haver biztositaná az ellátást?JOBB LENNE,HA ez a vén idióta nő tornatermet,fütött tantermet,normális tanulást,igazi gyermekkor feltételt biztositana!Elég már a sok hülye ötletelésből.
manocska1
@Levendula: Nehezen,de arra gondoltam ,hogy a tornaterem sem ártana ,mert így olyan lesz a dolog,hogy a kabáthoz a gomb már meg lesz.A tornaterem tudom én egy kicsit macerásabb. Azt is tudom kell a mozgás az egészséges felnőtté váláshoz.,de valahogy egy kicsit így furcsa a dolog .A feltételeket is meg kellene teremteni ami a fenntartó feladata .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.