A volt köztársasági elnök egymillió forintot adott egy fogyatékkal élő fiatalokat segítő alapítványnak - írja a Blikk. Schmitt Pálnak 54 milliós keret áll rendelkezésére az adományozáshoz.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Közpénzből jótékonykodik nem a sajátjából !
Ha tényleg jótékonykodni akarna, akkor lemondana az érdemtelenül neki járó nyugdíjról, és az állami Audiról + sofőrről. Lemondana végre a mi pénzünk költéséről!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
barbarfiver
Nekem meg 54ezrem van az egész havi étkezésre...
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Így ám könnyű,azt hittem a sajátjából adományoz.Mi adófizető pénzünket adományozza.Nem sajnálom,ha jó helyre kerül!!
szöszmösz
Jól tenné, ha nem az adófízetők pénzét osztogatná, hanem a sajátját. Nem kell besegíteni, a kormány tudja szórni nélküle is.
human
Emlékeztek még, mikor közpénzen mentek nem meghívott képviselők az Azúr szigetekre? Magyar Anna, a csongrád megyei önkormányzat fideszes elnöke, úgy nyilatkozott, hogy az út költségeit átutalta egy alapítványnak. Érdekes módon nem akarta megnevezni az alapítványt. A pletykák azt mondják, fidesz közeli alapítványról van szó.
Persze nem hinném, hogy Pali is ilyen alapítványokra költené a milliókat. Csak eszembe jutott a fenti eset.
gabrella
Korrekt kormány számomra csak akkor létezne ha lenne egy évente változó népi ülnökökből álló (független) bizottság aki elszámoltatná a kormányokat.
bandusi
Elég volt a Plágium Paliból,csinálja csendben, húzza meg magát.
frappáns
Schmitt Pál elkésett, nagyon átlátszó a dolog,talán bűntudata van??
Akkor lett volna jótékony, amikor közt.elnök volt,és nem kellett volna minden gyalázat törvényt aláírni amit eléraktak. !!!
nyanya001
Közpénzből jótékonykodik nem a sajátjából !
Ha tényleg jótékonykodni akarna, akkor lemondana az érdemtelenül neki járó nyugdíjról, és az állami Audiról + sofőrről. Lemondana végre a mi pénzünk költéséről!
QQCSI
Minden napra jut valami, ami miatt felszalad a vérnyomásom!
Én mindeddig nem tudtam róla, hogy ilyen jótékonysági alap létezik!
Az ember egy könnycseppet elmorzsol a szeme sarkában, milyen rendesek ezek a fiúk, közben kiderül, hogy már megint az én zsömlém ára az ára. :(
Ráadásul Mádl Ferenc síremlékét is közvagyonból állították,
holott az özvegy apanázsa sem lehet két fillér!
Tényleg vastag a bőr a politikusok pofáján!
sport50
először én is arra gondoltam a a címből,hogy ő!de persze tőle ,hogy is gondolnánk!így bárkinek oda lehetne adni,hogy adja át a mi pénzünket!én sem tudtam,hogy van ilyen!persze ha jó helyre megy nem sajnálja az ember,de nála nem lehet tudni!!semmi hír a dr.dolgozatról,hogy írja-e? pedig vége a nyárnak!!!
QQCSI
Lassú munkához idő kell!
(Meg az is lehet, hogy az előzmények miatt nem talál senkit, aki megírná helyette.)
QQCSI
@sport50: Bocsánat, a fentit Neked szántam.
Levendula
Egyáltalán ki most a köztársasági elnök? Ja... már eszembe jutott nagy nehezen...
jameska
Érdekes... miért nem a saját pénzét osztogatja?
Pálinkafőző Rézüst
Ez az ország szégyene nem jótékonykodik, hanem a közösből osztogat! Ez megillet minden volt közt.elnököt, de ők nem fényezik magukat. Mikor tűnik már el ez a seggfej???
sonderkommando
Az igazi, az ország számára nagy jelentőséggel bíró jótékonykodás az lenne, ha a fideszes cimborái, élükön a felcsúti mágussal eltakarodna végre, még a Naprendszerből is.
kedwes
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Lehet, hogy jó helyre került, de kinek a kezéből?
Talán a sajátját osztogatná, van bőven neki, meg bőr a képén!
feriron
én sokkal jobban tudnék adakozni !!! - a másából...
Dr. Felipe
Aki a közvagyont osztogatja az szerintem nem jótékonykodás. Ha a magánvagyonát osztogatná az jótékonykodás. Ennyi.
Hellcat
"Szórja" az adófizetők pénzét? Ha jó helyre is megy ezt akkor sem nevezném jótékonykodásnak. Eloszt egy támokatásokra előre félretett pénzt...ennyi és nem más. Akkor lenne "jótékony" ha eltakarodna a picsába, és lemondana minden jutattásról, aztán éldegélne abból amit összelopkodott a semmittevéssel. Idióta protokoldroid.
entero
Ennyi áll rendelkezésére a támogatásokhoz. Ha most arról cikkeznének hogy magára költött el belőle ennyit, akkor az volna a baj. Ha azt írják adományokra költi akkor az a baj. Nektek minden baj amit a Fidesz csinál. Így vagytok beprogramozva. Én is adok ennél többet is évente a rászoruló gyerekeknek. Azt meg tudomásul kell venni már végre, hogy a politikusokat mi fizetjük, abból tudnak költeni, gazdálkodni. Az ő munkájuk értünk van, tehát mi fizetünk érte. Ez ennyire egyszerű.
dr. prédikátor
@entero: Tudod nagyon bűzlik ha egy ilyen bukott senkiházi a zemberek pénzét osztogatja!!Miért nem a saját millióiból teszi.???Tudod könnyű más farkávcal verni a csalánt.!!!
KöBüKi
@gabrella: Mostantól MINDEN NAIVA SZEREP A TIED!!!
silber13
@entero: Ki beszél itt Fideszről? Én csak egy levitézlett, bukott elnökről olvasok, aki a rendelkezésére bocsájtott adófizetői pénzből Róbert bácsi és Csekonics báró szerepében tetszeleg...
silber13
@sport50: Dolgozat írás? Hiszen most keresi a forrásmunkákat! Bár szerintem esze ágában sincs valamit is körmölni. De mégis. Javasolja a NOB-nak az összes ország himnuszának összegyűjtését, átnézését, hogy ne legyenek kínos esetek. Bizonyára a munka elvégzésénél önnön magára gondol, mint okleveles költő, műfordító, és egyenest egy Ravel, vagy Liszt Ferenc reinkarnáció! Ebből még írhat doktorit is! :-))))))
Rézangyal
@entero: . Az ő munkájuk értünk van, tehát mi fizetünk érte. Ez ennyire egyszeru. Na ne viccel már! Mióta dolgoznak ezek értünk? Egyáltalán mit értesz te MUNKA alatt. Mert én csak (nap)lopást látok!
sport50
@entero: nekem egy bukott közt.elnök ne jótékonykodjon így!!!ha már ez a szokás,ne híreszteljék legalább!!a lényeg:NE ŐT!!!
sza
@nyanya001: Nyanya lelőtted a poénomat!-:))
marlin
@entero: Talán a saját pénzéből jótékonykodjon egy bukott palimadár!
Esetleg még a a tiédből - ha adsz neki - de ne a zemberek adójából szórja a pénzt egy méltatlan niemand!!
QQríkú
Akassza fel magát az lenne az igazi jótett a becsapott, átvert népének!
kukac50
Hozzájuthat még mindig a közpénzhez? Ez felháborító! Adjon a sajátjából.!
entero
@marlin: Miért, az én adómból jótékonykodhatna? Valahogy ezt úgy értelmeztem hogy én nem vagyok ember. Egyébként meg ne erőlködj a mérhetetlen utálatoddal amit felém tanúsítasz minduntalan, csak egy mosolyt csalsz az arcomra.
marlin
@entero:Miért a te adódból??
Mert - mint már többször megírtad - te szívesen áldozol az ilyen "palimadarakra", meg mert az "enyémből" egy ilyen pitiáner csirkefogó ne játsszon "csekonicsot"!!
És egyáltalán honnan vesz magának bátorságot egy Schmitt féle niemand, hogy olyan köztárssasági elnökök allürjeivel "jöjjön elő" akik tisztességesen kitöltötték a hivatali idejüket!!
Én nem vagyok fideszes, többek között ezért nem utálok embereket!! Vagy kedvelek valakit, vagy nem, de utálni (embert) nem(!), az olyan fideszes!!
Téged például így ismeretlenül sem kedvellek!! "
A villamos kerekei alól felhangzó kacaj sohasem őszinte"!!
human
A képviselők a költségtérítéssel a jótékonykodást is a mi zsebünkből fizetik. És ha az alapítvány egy ismerősé, hát jól jön az adomány.
Dr plágium
Ne legyetek már ennyire rosszmájúak! A saját pénzéből legfeljebb helyesírási szótárra telik neki :-))
entero
@marlin: Én az adakozásomat a rászorulókra írtam, azok meg nem palimadarak, hanem a gyerekek. Egyébként én sem kedvellek, úgyhogy ebben megegyeztünk. Azért ha felénk jársz szívesen látlak egy minőségi kávéra. Ne félj, még az ellenségeimnek sem rakok bele ciánt...:-)))
keresztapa
Értelme ennek a majdnem hírnek akkor lett volna, ha az adományozott visszautasította volna az adományt azzal a szöveggel, hogy adomány csak, saját vagyonból fogadok el.
Támogatást meg a vörös keresztöl. A többi megállapítás csak értelmetlen, adomány körüli vélekedés nyilvánítás, ami nem függ össze a jótékonyság fogalmával.
jancsipapa
Ez csak akkor lenne jótékonykodás ,ha a sajátját adná .De hát ezeknek ilyen jótékonykodás a sajátjuk .
ideals2012
Na, ez tényleg nem a sajátját osztogatja! - osztogathatna nekem is.. - esetleg "pont" nem vinnék el a fejem fölül a házat.. - hol kell valami kalapot tartani, hogy beleessen egy kis apró a Schmittéből??? - avagy az elkülönített keretéből?? - kit érdekel, honnan jön, ha nem kell visszaadni.. !! LOL

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.