A kormányfő tudja, hogy az IMF és az Európai Bizottság alapfeltételül szabta a tárgyalások folytatásához a jegybankadó visszavonását, mégis ragaszkodik a sarchoz. A nemzetgazdasági tárca védi a csak papíron létező adóbevételi számokat. A jövő évi költségvetést ráadásul szeptember végéig le akarja zárni a miniszterelnök.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
@verőce21: 1./ Mé' erőltetné ránk a hitelt?
2./ A hitel összegét mi határozzuk meg!
Olvasd el FIGYELMESEN a "Több százmilliárd forintot bukunk IMF hitel nélkül" Portfolio.hu 212. ápr.18-i cikkét, hátha megérted, Te agymosott...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@kedwes: "A (IMF)szakértő pozitívumként megjegyzi, - hogy az idei költségvetési folyamatok rendben alakulnak... A központi kormányzat betéteinek értéke ... elérte a 8,2 milliárd eurót, amelyből 4 milliárdnyi devizában van, ami az elemző számításai szerint elég az idei devizatartozások teljesítésére."

www.portfolio.hu/gazdasag/teljesen_osszeomolhatnak_az_imf-targyalasok.172245.html
coyote3
Ez a végtelenül arrogáns balf@sz mindenre képes az egója miatt. Egy csomó ember pénzét ellopta, most az országot árulja (el).
Dr. Felipe
Hát ha az IMF helyében lennék én sem adnék egy kanyi eurot sem ennek az idiótának. Kérjen a bajdzsánoktól vagy más félázsiai diktátoroktól mert szemmel láthatóan csak ők állnak vele szóba. Európai kultúremberek már csak kényszerből mutatkoznak vele a protokoll kedvéért.
kedwes
@verőce21: Ha ez ennyire biztos, minek könyörögni az IMF-nek? Valami nem gömbölyű! Valaki nem mond igazat, vagy csak papíron létező számokkal hadonászik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.