Több debreceni iskolában is kikapcsolta az áramot az E. ON felhalmozott számlatartozásuk miatt - olvasható a Népszabadság honlapján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Semmi gond! Majd kapnak áramfejlesztős bicikliket, a diákok felváltva tekernek, így egyben a heti 5 tornaóra problémája is megoldódik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Kutyafüle: Egyébként meg a szülő a gyerekkel tanár bevonása nélkül MENJEN kirándulni!
Kutyafüle
@adrenalink: Viszont van egy jó hírem: Van áram minden Debreceni iskolában! Az önkormányzat kifizette az összes iskola tartozását!
Hurrá! Kezdődhet a tanév:))
adrenalink
@Kutyafüle: Majd megkérdezem a felebarátnőmet.
Kutyafüle
@adrenalink: De akkor ne síránkozzon senki sem azzal, hogy mennyire drága az utazgatás, benzin, belépő. Mert eddig csak erről volt szó, hogy a család ezt nem bírja finanszírozni:))
Menjen, természetesen menjen, apuka is legalább elbeszélget a gyerekkel.
Hiszen csak hadd kérdezzen, akkor tanul.
adrenalink
@Kutyafüle: Milyen siránkozásról beszélsz? Te fogalmaztad meg igényként, hogy az iskola több szabadidős programot szervezhetne, akár a szülőkkel együtt is. Egyébként egy JÓ tanár sajnos sokszor a szülőtől jobban ismer a csemete lelkivilágát, kirándulások nélkül is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.