Újabb tízmilliárd forint összegű hitel felvételére készül a fővárosi önkormányzat. Ezzel el is éri a hitelplafont. A jövő heti közgyűlés elé kerülő előterjesztés „a 2013-as központi költségvetés fővárost érintő – részletei­ben még nem ismert – hatásaival, illetve az ezekből fakadó finanszírozási kockázatok” kivédésével magyarázza az újabb középlejáratú hitelszerződés megkötését - írja a szombati Népszabadság.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Már megint a BKV!!! Már megint 10 milliárdok nekik! Ki fogja visszafizetni?Remélem Tarhálos úr és sleppje,és elődjei ! Dugódíj,híddíj,levegővételi díj panorámadíj!

Bezzeg az "átkos Kádárrendszer" nem ismerte ezeket! Még sincs pénz?Már hogyne volna!
alfás
gondolom,onnan lesz pénz,hogy feloldják hagyó számláját. aztán ott van a demszky horvátországi nyaralója... annak az eladásából is futná,úgy fél év üzemanyagra...
gabrella
Nem akarják tudomásul venni, hogy amit folyamatosan szétlopnak, az nem fog működni.
alfás
@gabrella: de,ha már ellopja,akkor pl. ne az egészségügyből vonja el a pénzt,hogy a lukat betömje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.