Azt írta az örmény külügyminiszternek, hogy a diplomáciai kapcsolatok felfüggesztése olyan súlyos következményekkel járhat, amelyek nem szolgálják majd Örményország érdekeit. Erre szokás azt mondani, hogy "pofája, az van", nem igaz?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sza
A végén még az örmények lesznek a hibásak! Ugyan már minek küldték ide azt a szerencsétlen gyereket! Ez olyan kifacsart logika hogy ha a nők szülnek három négy gyereket akkor reklamálhatnak hogy a férjük veri a családot! Az eszem megáll!!!
Mobil123
@nyanya001: Csak kíváncsi leszek, ha ez fordítva fog történni, akkor hova fog futni segítséget kérni ez az agyament bagázs??? NATO, EU leszar!!
nyanya001
@Mobil123: Nekik van olyan gyors autójuk, amivel 1 óra alatt elérik az országhatárt Hegyeshalom felé.
Aztán utánuk a vízözön !
alfás
és ki fog háborúba menni egy ilyen csőcselék miatt? hadsereg nincs. ha meg pl.engem behívnak,nem tudom garantálni,hogy nem a hátam mögé lövök.
Mobil123
@nyanya001: Ez igaz, de akkor rájuk is vonatkozik az ember elleni bűnelkövetés. Tehát körözés kiadása, elfogás majd elpicsázás gumibottal hazáig!!
gergely
Miért van az az érzésem,hogy az Örmények valahogy jobban fognak járni ezzel.
Csizmás Kond
Az örmény származású Varoujan Garabedian 1983-ban a párizsi Orly reptéren akarta felrobbantani a Turkish Airlines török légitársaság egyik gépét, de mivel a csomagjában feladott bomba előbb lépett működésbe, a társaság check-in pultja repült levegőbe. Az Azerbajdzsánban terroristának tekintett férfit, aki korábban az ASALA (Titkos Örmény Hadsereg Örményország Felszabadításáért) tagja volt, egy francia bíróság életfogytig tartó börtönre ítélte. Az örmény lobbi, a francia hatóságokat ostromló kegyelmi kérvények azonban elérték, hogy 17 évnyi raboskodás után kiadják Örményországnak, ahol Jereván polgármesterétől lakást, munkát kapott, és az örmény miniszterelnök is ünnepélyes keretek között fogadta.”
Dr plágium
Gondolom mindjárt összeszarták magukat :-))
csikknorisz
@Csizmás Kond: Ja, és akkor minden oké, mert az akkori francia kormány kiadta, és az akkori örmény miniszterelnök üdvözölte? Az a francia kormány már nem létezik, és az az örmény miniszterelnök sem él már. Itt a mostani döntéshozókról van szó, nem 11 évvel ezelőttiekről. Az már más kérdés, hogy nálunk ugyanazok, mint 11 éve, de ez sem tartozik ide, nem akkor adták ki a gyilkost. Mostani dolgokról van szó. Meg lehet említeni régebbi hasonlóságokat, persze. De ez csak olyan, mint a "Pistike is betörte az ablakot múltkor"- féle "védekezés".
marlin
@Csizmás Kond: És az erkölcsi érzéked szerint így már igazolható az Orbán aljassága és az a sunyiság amivel két hétig megpróbált kibújni a felelősség alól??
nahát
@csikknorisz: akik hősként ünnepelték azok ugyan azok!
Carpediem
Ha ez normális, akkor ugató vadászkutya legyek!! Még van pofája fenyegetőzni... na de komolyan, a rinocérosz bőre "tanult politikusaink"??? képéhez képest egy babapopsi!
Jó lenne már elhúzniuk a büdösbe!!! Amiket nyilatkoznak, tesznek, hibát hibára halmoznak,pofátlanul hazudnak, népnyúznak ... vérlázító!!!
turul72
Úgy látom, Martonyi is igyekszik megfelelni a "Majd és jól megmondom" elvárásnak. A baj csak az, hogy az ilyen nyilatkozatoknak semmi súlyuk sincs.
Csizmás Kond
@csikknorisz: Ahogy akarod úgy értelmezed, és én csak azért másoltam be ide, mert mindkettő egyforma.
Csizmás Kond
@marlin: Nem igazolok semmit csak összehasonlítottam a két nemzeti értékelést.
silber13
@Dr plágium: Ijedtükben zergeként inalnak maj fel a Musza Dagh sziklái kozé.
Csizmás Kond
@Horizont: ...szereted a szélsőségeseket ?
Csizmás Kond
@Horizont: mert az utolsó mondatod mintha azt sugallná, hogy nem szereted a szélsőséget de azért nem bánnád ha az örmények egyet durrantanának...
overdose
Már be is tojtak ?netán a Martonyi fogja vissza magát mikor kidta a gyilkost az mi volt a haverjával?
Csizmás Kond
@Horizont: Elől beírtam, hogy az örmény sem különb az azerinál, szóval nincs miért a sértődőst játssza senki amikor ugyanúgy viselkednek. Az, hogy most ez az eset kapóra jött egy kis hetvenkedésre, még nem kell tőle rémképeket látni.
Csizmás Kond
@Horizont: Az nem most robbant ki, csak néhány sorozatot erre fognak...
Csizmás Kond
@Horizont: Olvass bele a nagyvilági lapokba...csak itt csinálnak ekkora felhajtást belőle...és azt is azért mert itt helyben kezdték egymást piszkálni.
marlin
@Csizmás Kond: Próbálj meg tisztességesen a kérdésre válaszolni, mert nem a magadfajták között vagy!!
Ha erre képtelen vagy, akkor az a te erkölcsiségedet minősíti, ugyanúgy ahogy az Orbán aljassága őt minősíti, a terroristák pedig (bevett gyakorlat szerint) vállalják a tetteikért a felelősséget0!!
Csizmás Kond
@marlin: Te pedig próbálj meg úgy belekapcsolódni a beszélgetésbe, hogy legalább egy szóval megközelíted a témát...és azután belém is belém köthetsz.
...és mi az. hogy magadfajta...te milyen fajta vagy tepsifejű harcsa(Dysichthys coracoideus) vagy mexikói kardfarkúhal (Xiphophorus helleri) ?
Csizmás Kond
@Horizont: Nem vagyok annyira jártas a politikában, hogy megitélhessem a melléfogásokat...
Csizmás Kond
@Horizont: A politika az amit sose látunk és mindig előbb az ellenkezőjéről szerzünk tudomást.
Dr. Felipe
Há má most mán hadat kell hogy üzenjünk ezeknek a zörmény bugrisoknak, mert hogy merészelik kritizálni a Fényességes felcsuti Mindenható, minden magyarok cárjának, népek nagy leigázójának döntéseit.
Gyorsfutár azonnal induljon lóhalálában Jerevánba a hadüzenettel. Hende vitéz mozgósítás, mozgósítás.
moiszikf
Ez is csak egy klasszikus műbalhé,olyan,mint a Nyírő újratemetése. Lehet keménykednie mindhárom kormánynak és ezzel jól lehet lakatni a saját szavazótábort. Egy ilyen szitu inkább "szövetség",mint konfliktus,politikailag minden kormány jól jár.
marlin
@Csizmás Kond: Ha nem megy, nem kell erőltetni, újat mondani nem tudsz, igazat mondani meg nem akarsz, ezért aztán tudomásul kell (lehet) venni, hogy te minősíted saját magad!!
sport50
kell ez még nekünk??szerintem nem ő találta ki.olyan "orbános" .majd még nekünk áll feljebb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.