Megérkezett Áder János államfőhöz Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter előterjesztése a foglalkozásától eltiltott szülész-nőgyógyász, Geréb Ágnes kegyelmi kérvénye ügyében - erősítette meg az MTI információját szerdán Altorjai Anita, a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóigazgatója.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Bizony, bizony, a magyarországi banki indexálási ügy visszamenőleges és végleges megszüntetése is köztársasági elnök úrhoz kerülhetne,mert annak ellenére, hogy minden hivatalos szerv tud erről a banki tisztességtelenségről, a Ptk. 209. § "A" pontjának súlyos megsértéséről,figyelmen kívül hagyásáról, nem kívánja egyelőre senki ezt rendezni, pedig emberek, családok tíz-és százezrei mentek és mennek tönkre, ha nem történik végre operatív intézkedés a banki kamatcsalások és indexálási trükk visszamenőleges és végleges megszüntetéséről!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.