Eleinte csak pár százezer forintnyi kölcsönt kért, később milliókkal húzta le pápai barátnőjét és annak családját egy olasz férfi, akinek a lány a diákhitelét is odaadta. Összesen közel 20 millió forinttal húzta le a családot és a család ismerőseit.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Ha ilyen ügyes volt az olasz, akkor megérdemli a 20 milliót.
A mai világban, amikor itt az internet és minden személyt meg lehet rajta keresni, a lánynak és a szüleinek nem jutott eszébe, hogy utánanézzenek az olasz szívtipró családjának???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@gergely: Megint csak azt tudom mondani, hogy fényképeket kell kérni a családjáról, hogy ugyanmár mutassa meg őket. Ha vonakodik ettől akkor az már gyanus:))
Ha üzletember, ahogy állítja, kikérdeztem volna tőle alaposan , hogy mivel is foglalkozik, az ellentmondások feltűnhettek volna.
Most a két magyar nő felnevelheti a szélhámos gyerekeit. A lánynak meg ugrott a főiskola, legalábbis addig, amíg elmegy szülni.
rézfánfütyülős
Kedvenc könyvcímem:
Fejes Endre: Jó estét nyár jó estét szerelem.
A butaság örök!
human
Ennyi ésszel hogy lehet ennyi pénzük?
gergely
@Kutyafüle: Hát ez az.A mai világban?Nem a középkorban élünk.Bárminek utánanézhetsz a neten!
kopeba
Úgy kellett a ribancának , remélem most már vibrátorra se telik neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.