Stratégiát készít a kormány a vízgazdálkodásból és az aszály kezeléséből, hogy az Alföld ne váljon elsivatagosodott területté. Több halastó és rizsföld lesz.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Mennyi barom egy rakáson.!!!
És hogy készülnek? - hektáronként két vödör vizzel??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
@bundi: fakaszt bizony és még jár is rajta!!és a "2/3" meg ámul,és hisz neki!!
szaboria1
A fiam haza jött hétvégére mert abban reménykedtünk esik annyi eső, hogy géppel átkapáljuk a kertet. Hiába esett olyan szárazság volt, hogy vastag porfelhő lett a kapálásból. Arra is kíváncsi leszek mennyit akar kérni az önkormányzat a kiszáradt kerti kút után mert az idén az is kiszáradt.
Rézangyal
@szaboria1: Nem jön a kútból, csak meleg levegő igaz? Na, akkor fel kell vele fújni néhány szép, nagy, szines léggömböt, melyeken ez a felirat virít:

Ezt fogjuk enni jövőre! És át kell adni az önkormányzat kedves munkatársainak. XD
silber13
@bundi: Hát látom lelki szemeimmel a csúti mélynövésű sámánt, amint sámándalokat óbégatva varázsvesszejével rohangál vízkeresni!! :-))))
silber13
@silber13: És ugye a kormány heroikus küzdelmét a Bánk báni remeklés után esmég Káel Csaba örökíti meg filmen, persze A Vajna és a kormány támogatásával, S.Kaneto legendás filjének mintájára Unortodox kopár alföld címmel. Ahol Eperjes "Szamóca" jeleníti meg a vízfakasztó vezírt.
Nakimaga
Az idei nagy érdeklődésre való tekintettel,jövőre is megtartják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.