Teljesen feleslegesen és értelmetlenül keltenek hisztériát ellenzéki pártok a választási feliratkozás kapcsán - áll Selmeczi Gabriellának, a Fidesz szóvivőjének az Országos Sajtószolgálathoz (OS) eljuttatott közleményében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na a hülye libának sikerült megint megtanulnia az újabb semmit érő süket szöveget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rézfánfütyülős
Bezzeg amikor ez az elmeháborodott nyolc éven keresztül hazudozott, pánikot keltett, tévét ostromoltatott akkor ugye frankó volt mindben?
sport50
az a baj,hogy meg sem fordul a fejükben hátha igaza van az ellenzéknek néha-néha!!!már párszor leírtam miért kell nekünk ,pár millió embernek alkalmazkodni a kinti pár százezerhez??
szaboria1
@nmaria: Mariska tegnap kellet volna figyelned Lézer Janika már megint át módosította a regisztrálást ami 4 évre szól. Ilyen nincs sehol a világon. Mivel mindenkinek joga van szavazni ez egy felesleges idő pocsékolás arra, hogy elmenjenek az emberek regisztrálni. Csak egy példa anyukám szellemileg még jó állapotban van csak menni már nem tud eddig is élt a szavazás jogával úgy, hogy kijöttek a mozgó urnával. Erről viszont nem szól a fáma azokkal mi a tervük.
KöBüKi
@nmaria: A népet nem regisztráltatni kell,hisz nem vagyunk vele csak hátrébb.!!!
Talán a gazdasággal kellene foglalkozni mert lassan van ötmillió szegény ember,akiknek munkát / nem közmunka/ volna szükséges a kezébe adni.!
Ha már ilyen fütyülős szájtépő vagy ehhez mit szólsz???
Eltelt több mint fele a fütykösök regnálásának.!
Eredmény mikor lesz?
Majd ha elsöpri őket a nép???
Darthon1
A hisztéria keltésnek csak akkor van értelme, ha azt a Fitymasz teszi.
Igaz-e tünci bünci kiflicsücske botox banya?
coyote3
Drága Seggbeciki szenátorasszony! Ha nem aranyhal tartósságú emlékezeted lenne , talán lennének képeid arról a hisztiről, amit ellenzékben töltöttetek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.