Az MSZP nem vesz részt a választójogi törvény vitájában. Volt kormányfőjük tovább akciózik. Az MSZP az alaptörvény elfogadásához hasonlóan, várhatóan a választójogi törvény kormányoldal által tervezett módosításában sem vesz részt az Országgyűlésben. Erről Józsa István, a párt frakcióvezető-helyettese beszélt. A szintén az előzetes regisztráció miatt akcióba lépett Gyurcsány Ferenc nem adja fel: az egyhetes éhségsztrájk után most élőláncot szervez pártjával a Parlament köré arra a napra, amikor az Országgyűlés a választási feliratkozás bevezetéséről dönt.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Nem tudom, de nekem még most is ezerszer hitelesebbnek tűnik, mint hőn szeretett miniszterelnökünk ez a felcsúti géniusz..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@vukkocska: Sajnos nem vezette be a diktatúrát a Fidesz, mint ahogy írod. Pedig a szavazók részéről nagy igény van rá . Ezek tények, ami minden okoskodásnál szemléletesebb a "számok nyelvén" kifejezésre juttatva. :)
A magyar nép már csak így szocializálódott. Ha magukra maradnak, csak a széthúzás megy. Nekünk mindig megmondják 500 éve, hogy mit kell csinálni. De már előtte is így volt, mert a magyar királyságok is kemény diktatúrák voltak.(Gondoljunk csak Mátyás királyra, Károly Róbertre, vagy Könyves Kálmánra, sorolhatnánk...)

De a jelenbe visszatérve, könnyen elkaszálhatja a Fideszt ez a "regisztrációs szavazás". Sőt, szerintem ez az egyetlen módja most 2014-ben a leváltásuknak, illetve jelentős gyengítésüknek! Ez egy kétélű kard. Gondoljunk csak bele, a parlamenti képviselői választásokon csak 200 férőhely lesz, majdnem fele a jelenleginek! Egymás farkasaivá válnak a jelenlegi képviselők. Akinek nagyobb magánvagyona van, az tud csak "labdába rúgni". Megszűnnek a vattaemberek, sokkal keményebb harc lesz. Csak a privatizációkból, építési és szerencsejáték koncessziókból megtollasodott "indulóknak" van esélye. Ott pedig kíméletlen "keresztapák" vannak, akiket nem lehet az orruknál fogva vezetni. :)

Úgyhogy fel a "regisztrációra" ! (Csak nehogy meggondolja magát a Fidesz) :)
vukkocska
@verőce21: Csak azzal nem értek egyet veled, hogy a regisztráció szükséges. Azért nem szükséges, mert 2010-ben a fidesz rákattant az öregekre, akik akkor éppen 4 évvel lesznek idősebbek. Nem tudnak elmenni nem hogy szavazni, hanem regisztrálni sem.A fidesz szavazóbázisa lényegesen lecsökkent. De azokat tudja majd Viktorunk buzdítani, az elkeseredett, politikától megcsömörlött embereket nem. Kétszer meg pláne nem strapálják magukat.
vukkocska
@rézfánfütyülős: pláne, ha lelked is az. :)
verőce21
@vukkocska: Majd hozatnak az idősek szavazóurnát ! és regisztrációs_szelvénygyűjtő urnát!
verőce21
@vukkocska: Vagy de! Eddig is "strapálták" magukat kétszer a két forduló miatt. :)

Azért is szükséges a regisztráció, mert így a szavazatvásárlók pontosan tudnak névre, lakcímre menni. Minél kevesebben regisztrálnak, annál könnyebb dolguk lesz. Ki a fene tudná megvásárolni az egész országot. :)

Olyan új (nagy)arcok fognak megjelenni a parlamentben (és az ök. képviselőtestületekben), hogy csak bámulunk majd. A jelenlegiekből jó, ha ötven o.gy. képviselő megmarad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.