A Fidesz pártigazgatója szerint az előzetes választási regisztráció bevezetése nem érint alapjogokat, és nem jelent előnyt egyetlen pártnak sem – Kubatov Gábor erről az M1 csütörtök reggeli műsorában beszélt.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Kubatov ki ez az ember? nagyon jól tudja hogy azért akarja a fidesz bevezetni kár érte csak pénzkidobás! A nép nem hülye !
QQCSI
Túl azon, hogy mosni próbálják a szennyest,
valaha, valamikor, valaki megpróbálta megmagyarázni minek kell ez a szarság?
Én legalábbis nem találkoztam még észérvekkel,
például azzal, hogy spórolnak, egyszerűsítenek...:(
Pilóta
Ne menjünk messzire:
Viktor Ponta román miniszterelnök a legutóbbi népszavazásnál arra hívatkozott, hogy a román választási jegyzék nagyon pontatlan, így a szavazati arányok korrekten azok alapján nem állapíthatóak meg.
Nos, a regisztráció ezt a problémát is tökéletesen megoldja.
Nem akarok jóslatokba bocsátkozni, de ez a szisztéma hamarosan elterjed más országokban is, éppen a lakosság szavazati arányainak pontosítása érdekében.
Nem kell minden újat élből elutasítani!
Az pedig egyenesen abszurd állítás, hogy ezáltal a szavazati jog sérül.
Eddig is volt "regisztráció", amit a területi önkormányzatok készítettek el, a választásra jogosultak listájaként.
Pilóta
Természetesen az összlakossághoz való viszonyítási alap a mindenkori népszámlálási adatokra épül, s a fent jelzett arányok csak a szavazók táborában mutatnak pontos megoszlást.
szaboria1
@Pilóta: Te kis okos azzal , hogy regisztrálják magukat csak fölösleges dolog mert akár, hogy nézem csak kikel küldeni a szavazásra való jogosultsági papírt. Ugyan is ha valaki regisztrál az elsők között de valamiért lecsukják közben és eltiltsák a közügyek gyakorlásától már nem is szavazhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.