Nagyon éles vita bontakozott ki a valutaalap és a magyar kormány képviselői között a bankrendszerrel kapcsolatban - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Varga Mihály.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Illetve,nem azok kerülnek utcára,akiknek kellene!
coyote3
Eddig sem az IMF miatt kerültek utcára az emberek, hanem az idióta kormány még idiótább intézkedései miatt.
alfás
akkor megnyugodtam,mert a 11.000!!! árverezés alatt lévő ingatlanok lakói,átmennek a másik lakásukba. huh... hát a víz levert!
csikknorisz
És azt is mondta, a kormány kitart a jövő évi 1,6 százalékos gazdasági növekedés mellett. Haha. Tavaly is kitartottak a hülyék, aztán kőkemény recesszióban vagyunk. Merjetek már pesszimisták lenni, vagy legalább realisták. Vagy úgy vannak vele az okosok, hogy a bányászbéka seggénél már nem lehet lejjebb menni? Vagy úgy vannak vele, hogy a tavalyi költségvetési pofáraesésükre már a gugli sem emlékszik, kezdjük újra a hülyeséget? Hihetetlen egy bagázs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.