Lázasan keresi a kormány, hogyan tudja kigazdálkodni a jövő évre tervezett munkahelyvédelmi akcióterv költségét. Az eredeti terv két fő pontjáról már kiderült, hogy nem hoz pénzt. A harmadikról, a hatékonyabb adóbeszedésről továbbra sincsenek igazán konkrét tervei a kormánynak - derül ki az [origo] birtokába jutott, friss NGM-es elemzésből.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Olyanról beszélünk, ami nem is létezik!
Hiába az is lenne meg a pénz – ami nincs - még nem teremtették meg azt a munkahelyet, ahova fel is vennék rendelkezésre álló a munkaerőt.
bundi
tehát mindenki befizet ijedtében mindent, meg nem kapott pénzek után áfát körbetartozások állami részének ki nem fizetett összegeit, cégek bedőlnek (még több)
munkások garmadája kerül megint az utcára, és lesz majd pénz megvédeni a munkahelyeket. esetleg több pénz maradna ha az állami megrendeléseket időre kifizetnék.
Fater59
" Sz@ros gatyával , nem nagyon jó ugrálni "!
coyote3
Találjatok ki új adónemet srácok, mit sz@roztok! Abban úgyis nagyon kreatívak vagytok. Oszt jó napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.