Eddig mintegy 320 ezer állampolgársági kérelem érkezett, a választási ciklus végére meglesz a félmillió, esküt tett új magyar állampolgár - mondta Semjén Zsolt hétfő este Budapesten, a Szent István Társulat rendezvényén.

A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes beszámolt arról, hogy 270 ezren tették le az állampolgársági esküt, ennek fele névváltoztatási kérelemmel is járt. Elsősorban Erdélyben és a Vajdaságban zajlik a honosítás, de a világ minden tájáról érkeznek kérelmek - közölte a kormányfő kereszténydemokrata helyettese.

Az elutasítások száma fél ezrelék alatt van, ezek nagy része abból adódik, hogy az érintettek nem hajlandóak bizonyos hiánypótlásra, elégtelen a magyar nyelv ismerete, és nem is hajlandóak annak tanulására. Kis részük csak az, akik büntetett előélet vagy nemzetbiztonsági kockázat miatt nem kaphatnak állampolgárságot - mondta Semjén Zsolt.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
És ennyivel több lesz az adófizető Magyar állampolgár is te agyatlan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@QQCSI: De nem érdekli őket a választó körzetük csak addig amíg megválasztják...! Gőzük sincs arról hova fog ez vezetni!
silber13
És, ha teljesíted az - elmebeteg tanyasi királyod által - meghatározott normát, akkor munkád jutalmául odamászhatsz a trón elé, alázatos kéz- és popópuszira, majd mindezek megtevése után mélynövésű csúti királyod kegyesen megengedi, hogy a birodalmi kincstár ládáiba belemélyeszd a mocskos mancsaidat, tetszés szerinti aranyakat kiemelve. Méltó a te jutalmad...
Pilóta
@sziráki ágnes: Sem ez, sem az, amaz:-)
sza
@Pilóta: Akkor feladom! -:) Nem tudom! -:)
Pilóta
@sziráki ágnes: Remélem, hogy "a ciklus végére meglesz", - hogy visszatérjek a tárgyhoz:-)))
sza
@Pilóta: Először én is a havi ciklusára gondoltam! -:)))) A férfiak is lehetnek változó korban...-:) olyankor kicsit felborul a hormon háztartás! Lehet hogy az a baj?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.