Két bottal is nehezen jár, jövőre kap csípőprotézist, egyik lába pedig négy centivel rövidebb Gera Árpádnak. A lakatost 14 év után most mégis gyógyultnak tekintik. Legalábbis legutóbbi felülvizsgálatán kimondták: nem jár neki a rokkantnyugdíj.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
A következő kormány alatt be lehet majd remélem perelni ezeket az orvosokat, akik az ilyet nem nyilvánítják rokkantnak és minden erkölcsi,fizikai fájdalom díjat be lehet rajtuk hajtani.!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@nahát: Ebben igazad van tényleg voltak akik így kaptak nyugdíjat. De azt ahogy most bírálnak el dolgokat az azért furcsa. Csak, hogy értésétek a mai rendszer következményeit. Vissza állítják munkaképesnek netán véletlenül még ajánlanak neki munkát elmegy az orvoshoz mert a munkáltató csak orvosi engedéllyel tudja foglalkoztatni és minő meglepetés már megint alkalmatlan munka végzésre. Ilyen anomáliák vannak nap mint nap.
kumming
Micsoda? Még tud járni? Mit képzel ez. Takarodás dolgozni. Szerintem jó kifutófiú lenne belőle. :(( Az eszem megáll mi megy ebben az országban.
varirmag
Olvasom a rokkantak felülvizsgálatáról szóló cikkeket,hetente legalább egyszer végig hallgatom az egyik szomszéd asszony mocskolódását és már nem tudom mit gondoljak.
Ez a szasszony 17 éve "rokkant" . Ebből 16 évig röhögve mondta " dolgozzon akinek nincs meg a mágához való esze ". Kb. egy éve kirugták dolgozni. Azóta "halálos beteg,folyamatosan sorolja a betegségeit. Már minden fórumot megjárt,folyamatosan bizonygatja hogy a halálán van. Mocskólódik,tüntetni jár.
Mi akik jól ismerjük és tudjuk hogy igazából két féle betegségben szenved,az egyik a munkaundoritisz a másik a kövérség (ami a napi 6-7 óra sorozat nézésből, a semmttevésből és a TV előtti zabálásból adódik ) már borzasztóan únjuk az állandó jajgatását,mocskólódását.
Az lenne az ilyeneknél az igazságos ha visszafizettetnék velük a csalással megszerzett pént. Kamatostól.
Aki meg valóban rokkant az kajon tisztességes ellátást DE CSAK ŐK !
Pilóta
@kkalman: Sajnos ebben a sz@r gazdasági helyzetben érzéketlenné válik az éllam mindenkivel szemben, s ez kellő humánum hiányában a legelesettebbeket sújtja legjobban:-(
torgyan
@gabrella: Nem az orvosok a hibásak! Az új REHAB hivatalnokai nyúlnak bele!
Láttam a barátom határozatát, aki hasonló helyzetben van + cukorbeteg, gerincsérve van, szívbeteg, látásával is gond van. Ő csak 19%-os beteg, 81 %-ban meggyógyult, holott a feltüntetett értékek összege 53% pont, csak alulra már 19-et írtak...
kkalman
@gedeon: Van csípőprotézises ismerősöd? Kérdezd meg a fájdalmairól, meg a nagyon szuperül működő protézisről.
Minden ilyen szerkezet a legtöbb esetben arra való, hogy egyáltalán mozogni tudjon a beteg. Még közepesen nehéz fizikai munkára is alkalmatlan az az ember, akinek ilyen problémája van. És mint már írtam a papírra ráírják, "nem végezhet nehéz, középnehéz, folyamatos állással, járással, üléssel járó munkát."
Szerinted milyen munkát végezhet az ilyen ember? Hova veszik fel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.