Huszonegyen jogosultak a Miniszterelnökségen gépkocsihasználatra: öten csak hivatali, tizenhatan hivatali és magáncélra is igénybe vehetnek autót, sofőr tíz embernek jár. Orbán Viktor kormányfői programjaira a Terrorelhárítási Központ ad járművet és sofőrt, pártelnökként, illetve magánprogramjain viszont maga vezet egy a Fidesz által biztosított kisbuszt.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Megy a spórolás ... de rajtunk és nem rajtuk !
90 milliárdot eltapsoltak kütyükre !
Hegedűs Zsuzsanna szociológus - aki évi 12 millió forintért a társadalmi felzárkóztatást segítő tanácsokat ad a Miniszterelnökségnek -, Kumin Ferenc nemzetközi sajtókapcsolatokért felelős helyettes államtitkár és Szemerkényi Réka miniszterelnöki főtanácsadó Audi A6-ossal jár. Utóbbiak maguk vezetik az autót, a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány elnökének sofőrt is biztosítanak.
" Lakjon jól minden gyermek " ... A6-os Audi + sofőr !
A pofátokról miért nem szakad le a bőr ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.