Megunta a kormány a segélyhalmozást és úgy akarja átalakítani a szociális segélyezést, hogy senki ne kaphasson több állami támogatást, mint amennyit munkával össze lehet szedni. Az intézkedés azokat érintheti a legrosszabbul, akik tartósan beteg embereket ápolnak. Nem ez a kormány első lépése, ami megnehezíti a segélyből élők dolgát, de eddig képtelen volt visszaszorítani az állam segítségére szorulók számát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
de még akkor sem a gazdagoktól vesznek el[mivel azok ők]!!szerintem nem jön össze annyi ,mint ami a papírmunka ezzel!!még miből tudnak lefaragni???a 22800-ból a 47000-ből??
bundi
csak egy kérdés a nemzeti szavazógép tagjai megdolgoznak a fizetésükért? a bizottsági tagságért járó összegekért? szerintem mivel ezt a pénzt az adófizetők finanszírozzák, ezért nevezzük át segélynek, és csökkentsük 47 000 ft-ra. megoldódna sok probléma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.