Hatalmas szeretetvágy lakozik Orbán Viktorban, ebből született a miniszterelnök mostani énje, aki Messiásnak hiszi magát, szüksége van rá, hogy higgyenek benne – ezt Bitó László mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az író szerint Orbán Viktor azt akarja, hogy mindenki szeresse, de ez természetesen lehetetlen, ezért azokat nem is nézi embernek, akik nem szeretik. Bitó László azt mondja, a kormányfő először a katolikus egyház Messiása szeretett volna lenni, ám ezzel nem tudta megfogni az embereket, ekkor jött az ezotéria és a pogányság. Orbán Viktor rájött, hogy az eredeti tábora fogyatkozik, most ezekkel az eszközökkel próbál egy kisebb csoportot maga mellé állítani – magyarázta. Bitó László szerint az emberek szeretnek hinni valamiben, mert az életük olyan üres, hogy kell valami, ami kitölti azt. Az író úgy véli, Orbán Viktor 2010-ben megtalálhatta volna önmagát, a sportembert, aki a legyőzött felé nyújtja a kezét, de nem volt meg benne ez az érettség. A miniszterelnök...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kumming
@Horizont: Oké, tied a Brad Pitt, enyém az Angelina Jolie. Így jó lesz?
Orbán meg mondjuk lehet az enteroé. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Orbánt egyre kevesebben szeretik,ezt Én így látom.
honeykiss
.@sziráki ágnes: nem ismered a szólást?...köszi a kioktatást, sajna nem jött le neked:(
kedwes
@Fater59: Meg a mátrai beteg szamár, amikor vacog a foga!
overdose
@kukac50: Orbánt nem szereti senki! akik mellette vannak csak a pénz miatt de ha bukik reméljük az egész bandájával repül!Úgy fog járni mint a Gyurcsány fideszesek nyomják fel már elkezdödött!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.