Öt darab levegő-föld rakéta fel nem robbant harci fejét lopták el a Magyar Honvédség táborfalvi lőteréről a szeptember 13-án megtartott lövészeti gyakorlat után.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
@töky: Vagy már nem fogják tudni leadni...
Ön igazságszolgáltatást hajtanak végre... Csak az lenne a szerencsés ha kizárólag a "fémművesek" lennének a közelben.
Ennyivel csökkenne a kártékonyak száma.
nyanya001
A Magyar Honvédség táborfalvi lőterén szeptember 13-án helikopteres éleslövészetet tartottak. A terület mentesítését szerdán végezték a tűzszerészek, akik a fel nem robbant levegő-föld rakéták harci fejei közül 5 darabot nem találtak, valakik azokat ellopták.
Szeptember 13- án volt az éleslövészet, ehhez képest jó soká kezdték meg a mentesítést !
A Hende nem akar véletlenül lemondani ?
világlátó
A lőtér területe, különösen a célterület igazi kincsesbánya volt. Egy két alkalommal ottjártamban harcszerű alakzatban, éles lőszerrel a tárban, nagyon vigyázni kellett a lábunk alatt heverő számtalan kilőtt és fel nem robbant harckocsi és tüzérségi löveg által kilőtt gránátokra, mert egy botlás a nem kívánt elsütőbillentyű megrántásával, balesettel járt volna. A nálunk állomásozó szovjet csapatok is ott gyakorlatoztak éveken át. Összeszedni nem mindig lehetett, mert a célterület mélyebben fekvő területeit gyakran belvíz borította. Aki megtehette, erővel a magáévá tette a területet, hordhatta onnan a fémhulladékot tonnaszámra, jó kis kereset lehetett ez. Mára már csak a frissen elhullajtott lövedék, rakétafej maradt. Hogy volt lezárva a célterület? Ez itt a kérdés, ki miként intézkedett, vagy mulasztott intézkedni? Ha súlyos baleset, netán halálos sérülés történik, kit, milyen felelősség terhel?
Carpediem
@nyanya001: Hende lemondani???... ugyanmá' csak nem képzeljük! Millen érdekes, hogy pont most ősszel kezdenek valakik ilyen "JÁTÉKSZEREKET" gyűjtőgetni..hmm???
lbs
@nyanya001: Ugyan miért kellene?
Honnan tudod, hogy mikor akarták a fejeket hatástalanítani. Ha valaki ismeri qa táborfalvai lőteret, akkor tudja, hogy mekkora területről van szó.

Egyáltalán ha tetten érik a tolvajokat, akkor mit lehet velük tenni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.