A készpénzfelvételekre 3 ezrelékes tranzakciós illetéket vezet be a kormány január 1-jétől - derült ki Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter péntek délelőtti beszédéből. A döntés kedvező hatása...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
Ez a szokványos adózott jövedelem további adóztatása, adóztatása, adóztatása, adóztatása, adóztatása, ... vég nélkül!
Nakimaga
Nem jellemezhető tevékenység! = Jellemtelen!
Pilóta
Ez a szokványos adózott jövedelem további adóztatása, adóztatása, adóztatása, adóztatása, adóztatása, ... vég nélkül!
dr. prédikátor
Te szemét kis kuszaszemű patkány!!! még mi a jó k... va anyádat találsz ki hogy ellopd a pénzünket???Te gerinctelenek alja!!!Mért nem húzol már el a 3.14 csába???Az anyád 3.14 csája lett volna szecskavágó amikor a világra tolt!!!Rohadt mocsok!!!
Pálinkafőző Rézüst
@dr. prédikátor: A fideszes elvtársak majd jól megvédik ezt is itt..Majd jönnek a betanított, meg faxon kapott gyalázkodó primitív beírásaik..Amiknek persze semmi köze nem lesz a hírhez.
szaboria1
Te tudor Matolcsy mikor jössz már arra rá, hogy több mint 3000 olyan község van ahol még nem minden boltban lehet kártyával fizetni. A bankok már most is húzósan lenyúlják az embereket ha az automatából kell pénzt kivenni.
kumming
@Pálinkafőző Rézüst: Azok ilyen cikkekhez nem jönnek, mert ezt nem lehet megmagyarázni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.