Lelőtt egy kutyát egy vadász Lovasberényben, eljárást indítottak vele szemben - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Talán a háttérrel is tisztában kellene lenni, aztán lehetne vádaskodni.
kumming
@lópicigáspár: Mire gondolsz? Ez így elfogadhatatlan.
marlin
A vadász a kobor (gazda nélkül, "kitett", kolonc nélkül, a kutyafuttatón kivül kóborló) kutyáka t- lakott területen kívül - mint dúvadat jogszerűen(!) lelövi (elejti) és az "állatvédők" elmennek a francba!!
(Egyébként van egy magyar vizslám, és egy tacskóm!!)
lópicigáspár
@kumming: Marlin válaszolt helyettem. Egyébként állatra leadott lövés nem minősül fegyverhasználatnak. Minden képpen szükséges lenne a háttér információk ismerete az eset objektív elbírálásához.
kumming
@marlin: Aztán mit szólnál, ha egy nap kilőnék a vizsládat, mert lakott területen kívül sétálsz vele? Nekem van több fegyverem is, de eszetlenül még nem lőttem vele. Különbséget lehet tenni elvadult kutya, vagy csak gazdájától távolabbra bóklászó kutya között. De miért is kell egy kutyára azonnal lőni, anélkül, hogy kicsit körülnézne. Nem tartom semmire az ilyen embert. Igazából fegyvert sem adnék a kezébe.
marlin
@kumming: Esztelenül még én se lőttem soha!! :))
Biztos, hogy a cikkben szereplő - gondolom vizsgázott - vadász nem volt eszénél??
Nem lehet, hogy csak a "vizsgázatlan" állatbarátok túllihegték a történteket??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.