A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak adták a legtöbb pénzt azok a vállalkozások, amelyek a társasági adókedvezményt kihasználva támogatják a látványsportágakat. A Videoton utánpótláscsapataként működő felcsúti együttes a labdarúgócsapatokhoz befolyt összes adókedvezményes támogatás majdnem ötödét kapta meg, 2,8 milliárd forintot.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
A tanárok alig tudnak megélni, a kórházak összeomlanak, napról-napra nő az adósság, a fél ország éhezik...de ez a kurvakibaszott foci, ez kell, még ha a magyar foci annyit se ér mint maga a labda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Igazsagoszto
Erre van pénz.
A Csányi alapitványa is érdekes :
adjál bele pénzt -a szegény milliárdosnak- ő majd eldönti hogy költi el az alapitványi vagyont, saját dicsőségére !
vörösfuvalat
Miután azok a cégek akik lerótták a sarcot a főnöknek majd kedvező elbírálásban részesülnek a különböző állami megrendelésekből. Akik meg nem tejeltek azok meg magukra vessenek. Ugye ez nem korrupció ? Bezzeg a szocik a nem is igaz nokiás doboz 25 milliójával a fasorban sincsenek. 2.8 milliárd forint csak 2800 millió . Csekélység.
Dr plágium
Meg kell fizetni amiért Gáspárka játszhatott.
overdose
Az adózók pénzét sajátjaként kezeli,egyeduralom ,ezért tünnek el aq milliárdok átláthatatlanul!
overdose
@Dr plágium: azért megy a sok lóvé hogy bukta után is be legyen biztositva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.