Ébresztő!!! Kedves hivatásos közéleti kollégák, politikusok és közírók! Nem halljátok azok hangját, akik a taktikázásaink, pozícióharcaink miatt egyre elkeseredettebben legyintenek a demokratikus ellenzékre!? Az Orbán rendszert leváltani akarók, a családjuk sorsáért és az ország jövőjéért aggódók jogos elvárása, hogy összekapjuk magunkat. Aki ma annak szurkol, hogy a 23-ai tüntetés kudarcos legyen, az végzetes hibát követ el; de az is, aki szervezőként nem látja be, hogy az eddigi tüntetések tömege sem egy új párt életre hozásáért gyülekezett!”

Forrás: nol.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Na végre, valaki(k) belátják, hogy mi is a tétje az ellenzéki acsarkodásnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Tamás Gáspár Miklós, aki egyáltalán nem tud azonosulni Bajnai elveivel, még ős is elmegy és felszólal. Az LMP és az MSZP meg leragadt az erőfitogtatásnál. Október 23. arról szól, hogy megmutassuk, hányan nem értünk egyet a kormány intézkedéseivel.
leszúrt rittberger
Az MSZP-ben az a legviccesebb, hogy még mindig próbálnak úgy tenni, mintha "nagy párt" lennének, holott a Jobbik-LMP vonalat szagolják alulról. Ehhez mérten kellene az arcukból is visszavenni.
soljanka
@human: nekem egyébként az LMP a meglepő, a Mesterházy féle mszp-sek nem, de azért vannak ott józan emberkék is.
soljanka
@leszúrt rittberger: azért Dunaföldvárés Sopron nem ezt igazolja. Ott mintha a Jobbik-LMP szagolgatott volna valamit...
QQCSI
Sajnálom, de nekem nagyon nem tetszik,
hogy Tamás Gáspár Miklós osztja az észt!
Azzal is tele van a hócipőm, hogy Szőcs Géza
kvázi Magyarország színeiben játssza az eszét!
Érdeklődöm:
Romániában már tényleg csak az igazi magyar származásúak maradtak..?!
human
Az MSZP ott tudja elkúrni, hogy ígérgetni kezd. Vegyük például az MSZP polgármester jelöltjének ígéretét, miszerint ingyenessé teszi a fővárosi tömegközlekedést. Nem akartam elhinni, mikor ezt meghallottam. Szóval az MSZP-nek az ilyen hülyeségeket kellene 0.1%-ra redukálnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.