Átadja az iratokat, amelyek szerinte bizonyítják, hogy Sulyok Tamás köztársasági elnök zsebszerződésekben vett részt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Sziszifusz: Schmittet, Novákot sem lehetett büntetőjogilag elitélni mégis le kellett mondaniuk,
Szutyok "bűne" összetettebb, és sokkal nagyobb, itt már bünetető jog is bejácc és többszörös etikai erkölcsi ocsmányság!! !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Őrnagy: A törvény szerint haszonélvezeti jogot nem lehet átruházni. Tudom mert nekem van haszonélvezeti jogom.
szaboria1
Tetszik, hogy neves ügyvédek nyilatkoznak akik nem is látták a papírokat.
Őrnagy
@szaboria1: 12.32
Ez így marhaság! Én intéztem 20 évvel ezelőtt lakóingatlan (lakás) haszonélvezeti jog biztosítását, amihez ügyvéd készített jogszerű szerződést, és az illetékes hivatal a szerződés alapján be is jegyzett!
A Sulyok által ellenjegyzett ügy papírjait nem láttam, nem tudom minősíteni, de nem is akarom, és hiába kavarja Klárika a szart, szerintem a választókat se tudja ezzel befolyásolni, és ügy se lehet belőle, ahogy ezt jogtudósok már el is mondták!
Amúgy haszonélvezeti jogról le is lehet mondani! Erre is láttam már példát. Ha valakinek érvényes haszonélvezeti joga van főldterületre, vagy lakóingatlanra, akkor a haszonélvezeti jog gyakorlójának a hozzájárulása nélkül a tulajdonos a tulajdont nem tudja eladni, mert azt a tulajdonos megváltozását az illetékes hivatal nem vezeti át.
A föld és lakóingatlan haszonélvezeti joga a haszonélvezeti jog birtokosának a halálával, vagy megszűntével (mint cég) megszűnik, és a tulajdonos szabadon rendelkezhet a tulajdonnal a jogszabályok hatályán belül, vagyis ilyenkor a haszonélvezeti jog a tulajdonosra száll.
szaboria1
@Őrnagy: Mivel nekem holtig tartó haszonélvezeti jogom van igy ismerem a rendeletet. Nem ruházható át benne van az ügyvéd által ellen jegyzet okiratban.
Őrnagy
@szaboria1: Ne beszélj marhaságot!
A holtig tartó haszonélvezti jogot nem lehet elvenni, de le lehet róla mondani, és akkor megszűnik a hatálya, és a tulajdont a tulajdonos szabadon értékesítheti, és az új tulajdonos birtokában nem lesz haszonélvezeti jogod! Persze úgy is el lehet a haszonélvezeti jog birtokosának a hozzájárulásával adni egy tulajdont, hogy az új tulajdonos esetén is megmaradjon a haszonélvezeti jog a régi haszonélvező birtokában! Biztos ilyen eset is előfordul. Gondolom ritkábban, mert ki akar haszonélvezeti joggal terhelt ingatlant vásárolni a haszonélvező jogának a fennmaradásával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.