Nemtelen vádakról ír a Momentum EP-listavezetője.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nyírfa: Egyedül csinálta? Nem mondom, és nem mondtam soha, hogy teljesen vétlen benne...de azért idézzük már fel az akkori sajtót, ezerrel nyomták az orbáni dumát, az szdsz-t, amelyik a véleménynyilvánitás szabadságábnak nyilvánitotta a tv székház elleni támadást, meg a kossuth tér összex@rását a Tasz-szal egyetemben, a szociális népszavazás hergelését...minden szinten, amellyel meg is tört a nép természetes immun reakciója, ami még 2006-ban működött a "rosszabul élünk mint négy éve" szlogen ellenében is. Ez oda lett 2010-re. Ehhez nem egyedül gyurcsány kellett , hanem sokan mások is ezen ügyködtek. Most meg??mit csinálnak még mindig? Gyurcsányoznak. Ha az ellenzéknek lett volna olyan média hátszele az elmult 14 évben, mint amit most MP megkap, akkor talán minden másképp alakul. Na, de hagyjuk is ezt az egészet, nincs is értelme...feladtam.
Nyírfa
@kereső: 11.34

Igen, és nem.
Gyurcsány nem magánemberként került össztűz alá, hanem politikusként, tehát a kormányzati felelősség elsősorban az övé volt. Nem kétlem, sőt, állítom, hogy vele kapcsolatban ugyanaz a probléma merült fel, mint amellyel az EU a bővítés során nem számolt: hogy a többiek nincsenek azon a tudati szinten, mint ők. Ferenc sem gondolta át, hogy milyen reakciók fogják kísérni a haladásra irányuló törekvéseit. Amikor viszont egyértelművé vált, hogy sem a saját pártjára, sem a szövetséges SZDSZ-re , sem a társadalom nagyjára nem számíthat, le kellett volna mondania, s ma, okulva az akkor történtekből , bölcsebben térhetne vissza a közéletve, a kormányzati pozícióba, mint valaha.
De , ez tényleg a múlt, a ha, kategóriája, ami nem objektív nézőpont.
Az viszont megkerülhetetlen igazság, hogy sem Orbán, sem Magyar nem ér fel a cioője orráig sem. Csakhogy ezzel az igazsággal nem megyünk semmire.

Még valami: nem vetem el azt a hipotézist, hogy kommunikációval, médiákkal választást lehet nyerni. De, ahogy sem téged, sem engem, sem rajtunk kívül még milliókat nem tudott megvenni, befolyásolni a fidesz propagandája, úgy nem tudta volna a nagyobb kollektívát, a társadalmat sem, ha érettebbek vagyunk. De nem voltunk, nem vagyunk, és fogalmam sincs, hogy leszünk-e valaha. És ennek ékes bizonyítéka Magyar Péter is.
Pusztai
@Nyírfa: " ... kommunikációval, médiákkal választást lehet nyerni. De, ahogy sem téged, sem engem, sem rajtunk kívül még milliókat nem tudott megvenni, befolyásolni a fidesz propagandája, úgy nem tudta volna a nagyobb kollektívát, a társadalmat sem,"

Ennek magyarázatát párszor betettem, régebben írtam, és folyamatosan bizonyítódik:
"Egyik legfontosabb alapvetés, szinte társadalmi törvény, - ezt majd minden szuperokos választási szagértő kihagyja, mindenhol mindenki elfelejti és az a baj: az ellenzék is!!!-
- minden nemzet kb azonos mértékű 3 részre osztható!! -
-1 rész nemzeti-nacionalista, vallásközeli, konzervatív,
-1 rész liberális, szociálisan érzékeny, szabadelvű, és
-1 rész leszaromazegészet hagyjanak békén!..
kb 1/3-ad 1/3 arány állandó, szinte minden rendszerben, a teljes diktatúrában 99% a nyerő..
...megnézhető visszamenőleg a választások 90 óta gyönyörűen igazolják.
A fideszhívő hít, érzelmi alapon szavaz, valamint nagyon erős a fidesz által beégetett mások iránti felépített gyűlölet, ezért mást nem fogad el, folyamatosan aktuálisan kipécézett társadalmi csoportot kell gyűlölni, az sem számít, ha pl a fidesz évekig tagja volt a csoportnak.
Ld liberálisok.. ...Ocsmány Vigyor pl 9 évig volt a liberális szövetség alelnöke, amikor komcsiból liberálisra váltott 89 körül.
A gyűlölet szintén hit és érzelmi alapú.
---Csak a leszaromtablettásokból lehet szavazókat csábítani, de ahhoz hatékony kommunkáció kéne.
Nem szavazót szereznek, hanem sajátot is taszítanak, olyan impotens módon kommunikálnak.!!!
---Észre kéne venni, elég lenne Ocsmány Vigyort kilőni, és a fidesz összedől, mert megeszik egymást."

És a másik:
A VÁLASZTÁS SIKERE, ERDEMÉNYE 90%-BAN A KOMMUNIKÁCIÓN MÚLIK!!
Pusztai
minden nemzet harmada általában erősen nacionalista érzelmű,
ilyen kárpátlajazós trianonozós sebeket feltépve mindig lesz egy tekintélyes népréteg aki ezt beveszi, magáénak érzi, és komolyan gondolja, AMI ÉLETVESZÉLYES!!
L. Tolsztoj mondta: "Az emberiség két legnagyobb bűne a nacionalizmus és vallás."
Minden háború emiatt indult.
Na kivéve egy a pina miatt: Trója.
Pusztai
eZ IS RÉGEBBRŐL:
"a LEGERŐSEBB legnagyobb magyar gyűlölő maga a geczi és a fidesz maffia, lévén még az átkosban sem volt olyan, hogy magyar magyart gyűlöljön, Ocsmány Vigyor hatalmi politikája erre épül, nem Brüsszelben dől el a választás, hanem a magyar 8 millió választásra jogosulttól.
..ismert kb minden nemzet 3 részre osztható: és ennek egyharmada passzív, csak a maradék harmad kicsit több mint felét kell megnyerni és a hatalom biztosítva..
..1harmad jobber konzervatív, 1harmad ballib szociálisn érzékeny, 1harmad szarik mindenre.
Ha ez az egyharmad választó kommunikátorai segghülyék, -azok,- akkor a fidesz nyer.
Ez volt, van, lesz.
Fel kéne fogni: A VÁLASZTÁS SIKERE KB 90%-BAN A KOMMUNIKÁCIÓN MÚLIK!"
Nyírfa
@Pusztai: A tapasztalatot se dobjuk ki az ablakon. Az okos ember ugyan a más kárán is tud tanulni, de a buta a sajátján sem, mindaddig, amíg olyan kár nem éri, ami , ébresztőt fújva ki nem billenti az illúziójából, amelyben a butaság, de inkább a mindenáron való hinni akarás, illetve a félelem tartotta.
Összekommunikálni egy győzelmet, majd lelepleződni az egy nagyon buta dolog. Gyurcsány is beleesett ebbe a hibába, Orbán azonban nemcsak beleesett, hanem el is süllyedt benne, és most fuldoklik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.