kisebb normál nagyobb Címoldal / Hírháttér / Vége a hangos reklámoknak? Íme, ezek a tévék kaptak büntetést az ordító reklámok miatt Egyelőre csak a köztévének kell fizetni, a TV2 figyelmeztetést kapott. A cél nem a bírságolás. Szerző: Nagy Ágnes Forrás: MTI 2012. 10. 19. 85 hirdetés Az engedélyezettnél jóval hangosabb reklámok miatt pénzbírságot szabott ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa több közszolgálati médiumra, illetve az egyik kereskedelmi csatornát a jogsértés azonnali abbahagyására szólította fel - közölte a médiatanács szóvivői irodája csütörtökön az MTI-vel.

Forrás: femina.hu
Feltöltő: Disznópofa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Kicsit furának tartom a büntetés összegét! Milliós nagyságrendű büntetéseket szoktak kiszabni egy-egy csatornára. Ez meg mi? Aprópénzes büntetés!
alfás
és azért a reklámért mennyi bünti jár,amitől nem látszik a város? kedvencem fehérvár után,hatalmas,gyönyörű szántó jobb oldalt,a távolban erdős résszel. az uttól,kb 200 m-re,hatalmas európlakát,rajta a 6ft-os zsemle reklám. hát gondoltam,anyád! de annak is,aki oda kimegy ezt felragasztani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.