Erkölcsi mélyponton van a magyar társadalom, ezzel indokolja egy minisztériumi háttéranyag a vasárnapi iskolák felfuttatásának ötletét. Az oktatási tárca nem mond semmit, annyit lehet tudni, hogy az eddig főként gyerekeknek szervezett vallási tartalmú oktatásba bevonnák a felnőtteket is. A megkérdezett egyházak ezt nem tartják kivitelezhetőnek, azt mondják, erre már van egy működő rendszer, amit népfőiskolának hívnak. A közmunkások pedig csak akkor kérnének a vasárnapi iskolából, ha nem kötelező és kapnának utána munkát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Csak belegondolni is rossz, mennyibe kerülne az államnak, mondjuk az én megtérítésem! :-))) Néhány törvény és intézkedés után már kezdtem azt hinni nincs lejjebb! Tévedtem!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@gabrella: Akkor most hogy is van ez??
kedwes
Nem az erkölcsükön kellene javítani, hanem megadni nekik az ellopott bérüket.
Azt már beismerték, hogy 122 ezerbe kerül egy közmunkás, de akkor miért nem kapja meg még a 47 ezret sem?
Pláne, ha figyelembe vesszük, hogy a jogerősen közmunkára ítélt emberek napi 5 ezret tudnak le, míg a másik, aki csak kiközvetítve lett, csak a harmadát kapja készhez?
kkalman
Némi erkölcstan, etika oktatás ráférne fitymáreszes, kdnp-s politikusainkra. Nem sok, csak az alapoktól kellene náluk kezdeni. A védett fajról meg említést sem teszek.
sport50
egyáltalán,hogy mernek ítélkezni kinek milyen az erkölcse???ki dönti el?ha a kormány szablya meg,hát akkor lehet magukon kezdeni!!!
qxy
A tévé meg a sajtó azzal van tele hogy a kormány baszik az erkölcsre
Nem tudom pontosan de az ország képviselete az nem közmunka?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.