Az oktatási államtitkárság a soron következő kormányülésre háttéranyagot készített a vasárnapi iskolák működtetésének lehetőségeiről.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Jó volna a gyerekeket úgy nevelni, hogy fossanak az életben, mi? Mire felnőnek, ne maguktól gondolkodjanak, majd Isten megmondja mit tehet meg mit nem, na meg a papság. Nem akarom, hogy zombik legyenek a leszármazottaim, esetleg irányított élő robotok.
Addig nincs bajom ezzel, amíg nem szankcionálnak miatta, mert akkor ők sem különbek a pártállamiaktól. Azokat még jobban meg is értem, hiszen nem hittek Istenben, de a papok nem tehetik meg ezt Isten nevében, mert nem hiszem, hogy Ő ezt akarná. Lassan majd ott tartunk, hogy nem lehet összeszedni a rőzsét a szegényeknek, mert kell a máglyához...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@bundi: Jó nagy csapdában van a nejed, sajnálom, ha így nézem így sem jó, meg úgy sem:(( Átmegyek privibe.
marlin
Hát, kedves Isten barmai, nem az az Istennek kedves, ha a családok(!) együtt töltik a vasárnapot!! Nem dolgoznak, kereskednek, szeretkeznek, stb.??
kukac50
Régen is volt vasárnapi iskola,tudtam,hogy az ötvenes évek szintjére akarják lenyomni az országot,azért még nem kellene visszahozni a vasárnapi iskolát,vagy a levente iskolát.
Tényleg olyan buta politikusaink vannak akik csak a múltba tudnak kotorászni,emelt fővel előre nem megy Nekik? Csak ne, hogy Németországban kotorásszanak mert akkor úgy kell köszönni,hely Hitler
kkalman
Vasárnapi iskola?
Maaargit, ja, nem!
Viktoooor, noooormáááális?
abacs62
"Semmilyen" zsoltikának hízik a mája, csak robbanna már fel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.