Szerintük helyiek nem nyertek a földpályázaton. Négy, az állami földpályázaton elutasított Fejér megyei gazda saját kezelésébe vett Kajászón egy olyan földterületet, amelyet állításuk szerint szabálytalanul jogtalan kézba adott a Nemzeti Földalapkezelő, írja a Blikk. Egy kápolnásnyéki nádarató nyert két, összesen 285 hektárnyi területű szántót. A lap forrásai korábban azt mondták, hogy a gazdálkodói tapasztalattal nem rendelkező vállalkozó vélhetően egy befolyásos állami vezetőnek köszönheti a földeket.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
na végre,hogy nem nyugszanak bele ha több ilyen lenne nem tehetne azt a vezér amit akar!!!eddig sem értettem miért nem fognak össze és lázadoznak!!irodaházban bejelentett fidesz emberek kapják meg már arra sem kell ügyelni,hogy a látszat meglegyen,tudják megvédi őket a kormány!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.