Október 23-án a Milla tüntetésén jelentette be Bajnai Gordon, hogy alapítványa, a Haza és Haladás összefogott a Millával és a Szolidaritás mozgalommal, és Együtt 2014 néven indítanak mozgalmat. Ezzel egy időben már el is indult a mozgalom Facebook-oldala.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@nahát: Látom neked meg a haverjaidnak az összes tudása kimerül a libázásban, mellesleg a hír, hogy Bajnai emberek haláláért lett volna felelős helyre lett igazítva, de hát az már ugye senkit meg érdekel...jól átbaszott a fidesz propaganda...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@nahát: legalább olvassál, mielőtt írsz. Vagy nézd meg a cégnyilvántartást. NEM VOLT AZ Ő CÉGE. A libatartókat azok tették tönkre, akik nem engedték a libákat tömni. Ettől csak Te vagy kivétel, mert a kis fejedet a Fidesz tömi, nem vagy mást hajlandó, még a tényeket sem elfogadni. Arról pedig mi a véleményed, hogy hazánkban naponta 7 ember lesz öngyilkos? Salgótarjánban például egy három gyermekes apuka, mert nem tudta fizetni a részleteket. Más az, hogy erről nekem mi a véleményem, de lassan kifogy a népesség, mert a kilátástalanság egyre több embert küld a halálba.
Pálinkafőző Rézüst
@vukkocska: annyi esélyed van rá, hogy megértesd vele, mintha vödörrel hordánál világosságot egy sötét tárnába.
kkalman
Lehet módosítani a választási törvényt, hogy csak pártok indulhatnak, de mennyi ideig tart egy mozgalmat átkeresztelni párttá? Főleg, ha már adott a tagság.
Egyébként egy párt, vagy egyház alapításához elég 10 ember. Az meg gondolom, már megvan a Bajnainak.
nyanya001
@kkalman: Megfogják változtatni az biztos !
Ahogy az Alaptörvényből is egy fércművet sikerült nekik kihozni !
Egy kódis ruháján nincs annyi folt, amint amennyit már foltozgatták !
kkalman
@nyanya001: Ez teljesen egyértelmű, hogy meg fogják változtatni, de mint írtam a pártalapításhoz nem kell sok. Egy egyesületet átnevezni pártnak, pedig még kevesebb.
Az alaptörvény meg annyit sem ér, mint az a papír, amivel kitöröltem a seggemet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.