Október 23-án a Milla tüntetésén jelentette be Bajnai Gordon, hogy alapítványa, a Haza és Haladás összefogott a Millával és a Szolidaritás mozgalommal, és Együtt 2014 néven indítanak mozgalmat. Ezzel egy időben már el is indult a mozgalom Facebook-oldala.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@nahát: Látom neked meg a haverjaidnak az összes tudása kimerül a libázásban, mellesleg a hír, hogy Bajnai emberek haláláért lett volna felelős helyre lett igazítva, de hát az már ugye senkit meg érdekel...jól átbaszott a fidesz propaganda...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Ugye az Orbán kormány azt mondta, hogy civil egyesületek is indulhatnak a választáson. A félelmem csupán az, ha az Együtt 2014 nem lesz párt, majd a választások előtt közvetlenül a Fidesz hoz egy választással kapcsolatos módosítást, hogy csak pártok jelölhetnek. Az lenne a legszemetebb dolog a világon.
vukkocska
@Mobil123: inkább nem is írok ilyeneket :)
Csizmás Kond
@vukkocska: sőt alapítványok vagy akár szekták is...miazhogy...
vukkocska
@Csizmás Kond: ez olyan, mint a szezont keverik a fazonnal. Ne csináld, nem áll jól. :)
Pálinkafőző Rézüst
@Pilóta: Gizi, ha középről nézed a dolgokat, akkor a bal oldalon kevesebb az embereket, és szervezeteket alázó intézkedés! Talán nézzél utána a neten gondolom van a repülőn...:))
sza
@Pilóta: a Gizi nehogy rajtad maradjon! :-)
sza
@Csizmás Kond: macsek ne szektázz , mert még mindig nem tudom kire gondoltál... :-)
Hellcat
@vukkocska: Mikor láttam, hogy ugye a 3 civil szervezet fogott össze egyből ez jutott eszembe nekem is, hogy majd a végén hamar módosítanak aztán viszlát ellenzék, Pedig ebben még látok esélyt, mert az mszp dk jobbik lmp ezek mind kuka...
Csizmás Kond
@vukkocska: Nem divatból csinálom...ők akarnak divatot űzni, hogy már egy magáncég is jelentkezhet Magyarország kormányzására...még az elgondolása is halálos bűn!
Proli
@Pilóta: Biztosan igazad van!
Miért?
Mert a szocik és a fidesz csak névben különbözőek!
Mindegyik a volt állampárt emlőin nőtt fel.
Azt tanulták, miért lennének mások?
sza
@Csizmás Kond: Macsek , nem a saját körmöm fogom lerágni hanem téged viszlek a kozmetika után pedikűröshöz! :-)
sza
@Csizmás Kond: Levágatom!!! Egy kíváncsi nőnél nincs bosszúszomjasabb!!! :-)
Csizmás Kond
@sziráki ágnes: mire vagy annyira kíváncsi, hogy képes volnál ilyesmire ?
sza
@Csizmás Kond: Ki a szektavezér???
Csizmás Kond
@sziráki ágnes: Jaj te Ági, az egy esetleges lehetőség, vagyis ha egy országot akár egy alapítvány vagy civil szerveződés is vezethet akkor akár egy szekta is megteheti...ezért nem tudtál aludni ,
sza
@Csizmás Kond: Amíg megállom nem szólok hozzád!!! :-) Tudtam aludni...
Csizmás Kond
@sziráki ágnes: Ha bejön a zsidólobbi, vagyis ha leváltsák Orbánt akár azt is megérheted, hogy szektavezető legyen a vezér.
sza
@Csizmás Kond: na haggyá mostmááá , mer ... :-)
kerék
Remélem azért nem egy civil-szervezet fogja vezetni az országot...mert ha ez megtörténik onnantól bárki vezetheti majd...
vukkocska
@Hellcat: Hát ha van olyan hülye Mesterházy, hogy azt hiszi van esélye, akkor nincs mit írnom. Olyan érzésem van néha, hogy nem a földön élnek. Ugye Szili Katalin jelöltetésével "eladták" a köztársasági elnöki poziciót. Akkor azt hittem, nincs rosszabb, mint Sólyom László. Azóta visszasírom. Aztán eladták a választást, mert saját magukon belül szétcincálták az MSZP-t. Nem a Fidesz nyert, itt sem voltak képesek összefogni. Most megvan a 3. esély arra, hogy elrontsák, nem csak azért, mert 3 a magyar igazság. Remélem nem lesz igazam. Az egyetlen esélyt abban látom, hogy besorakoznak az Együtt alá.
Hellcat
@vukkocska: Hát igen. A hülye LMP már kavarja a szart viszont csak tudnám mire arcoskodnak, épphogy bekerültek szánalomból a parlamentbe.
Hellcat
@kerék: Nyugodjál meg, ha a fityisz elég veszélyesnek látja ezt a civil szervezetet akkor a választások előtt még megmódosítják a törvényt, hogy csak párt indulhasson. Simán kinézem ebből a senkiházi bandától-.
verőce21
Bajnainak ez nem Bü(h)ne! :)

(Azért ne temessük még azt az LMP-t sem!)
aborisz
Igen népszerű lesz a liba tenyésztőknél!
marlin
Emlékszik még valaki az Orr bán (ökörkö) bocs. Polgári köreire??
Hát anno a fideszbarikat ott toborozták!! Na ugye!!
Most meg van Facebook!! És ugye ő nem a hülyéket hívja, mert azok már elkeltek!! :))
QQríkú
@vukkocska: Ha rajtam múlna akkor sem Gyurcsány sem Bajnai sem egyetlen ma a parlamentben ülő bűnöző nem lenne újra választva.
Mind prostituálódott, eladták a becsületüket harminc ezüstért:(
vukkocska
@nahát: nálatok meg a ganajtúró bogár
vukkocska
@Hellcat: Az LMP elvileg nem lenne ellenemre, a mezőgazdasági politikusukat,valamilyen Rebekát kifejezetten szeretem. Ők sem tudják felmérni az eddigi szereplésük után, mi lenne a helyes a tényleges változáshoz. Nekik a népszavazás kezdeményezése sem jött össze, ebből pedig le lehetne vonni a tanulságokat.
sza
@Pilóta: Csak nem kihoztalak a sodrodból ??? Azt törölték???
Hellcat
@nahát: Látom neked meg a haverjaidnak az összes tudása kimerül a libázásban, mellesleg a hír, hogy Bajnai emberek haláláért lett volna felelős helyre lett igazítva, de hát az már ugye senkit meg érdekel...jól átbaszott a fidesz propaganda...
vukkocska
@Hellcat: emlékeszem, amikor hazánk első számú hiteles és objektív sajtója, a Magyar Nemzet azt a sok ocsmányságot összehordta Bajnairól, a bíróság 16 pontban kötelezte az újságot a sajtónyilvánosságon keresztüli bocsánatkérésre. Tudtam, hogy megpróbálják előhozni a libákat, de még annyi ismerettel sem rendelkeznek, hogy a cégnél Bajnai alkalmazott és nem tulajdonos volt. Ez is a helyreigazítás egyik pontja volt.
Hellcat
@vukkocska: Viszont az orbáni mocskolódós propaganda látod bevált mert mindenki csak a libákra emlékszik...aztán még a nahát dumált nekem arról hogy, bekajálom a híreket...
bosszants
@Hellcat: Mi pedig tudjuk, hogy Orbán és kollégiumi barátai melegek, oszt annyi!
nahát
@vukkocska: ettől még tönkretett 300 libatartót, hogy mentse a cégét és a pénzét
KöBüKi
@nahát: Föld terhe buta vagy,olvass sokat hátha...!
KöBüKi
A fő cél az orbáncbanda eltávolitása.!És ha ez rezsim szinten kivitelezésre kerül,akkor a
füttyögőknek annyi,a harácsolt vagyonok visszakerülnek.!!!
Jöhet az "eltakaritó"!!!De szép nap lesz ez.!!!
vukkocska
@nahát: legalább olvassál, mielőtt írsz. Vagy nézd meg a cégnyilvántartást. NEM VOLT AZ Ő CÉGE. A libatartókat azok tették tönkre, akik nem engedték a libákat tömni. Ettől csak Te vagy kivétel, mert a kis fejedet a Fidesz tömi, nem vagy mást hajlandó, még a tényeket sem elfogadni. Arról pedig mi a véleményed, hogy hazánkban naponta 7 ember lesz öngyilkos? Salgótarjánban például egy három gyermekes apuka, mert nem tudta fizetni a részleteket. Más az, hogy erről nekem mi a véleményem, de lassan kifogy a népesség, mert a kilátástalanság egyre több embert küld a halálba.
Pálinkafőző Rézüst
@vukkocska: annyi esélyed van rá, hogy megértesd vele, mintha vödörrel hordánál világosságot egy sötét tárnába.
kkalman
Lehet módosítani a választási törvényt, hogy csak pártok indulhatnak, de mennyi ideig tart egy mozgalmat átkeresztelni párttá? Főleg, ha már adott a tagság.
Egyébként egy párt, vagy egyház alapításához elég 10 ember. Az meg gondolom, már megvan a Bajnainak.
nyanya001
@kkalman: Megfogják változtatni az biztos !
Ahogy az Alaptörvényből is egy fércművet sikerült nekik kihozni !
Egy kódis ruháján nincs annyi folt, amint amennyit már foltozgatták !
kkalman
@nyanya001: Ez teljesen egyértelmű, hogy meg fogják változtatni, de mint írtam a pártalapításhoz nem kell sok. Egy egyesületet átnevezni pártnak, pedig még kevesebb.
Az alaptörvény meg annyit sem ér, mint az a papír, amivel kitöröltem a seggemet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.