A nyugati világ nem áll a saját lábán, az európai élet „tengelytörést” szenvedett, az EU politikusai tévelyegnek, de Magyarország tudja hol a helye – mondta Orbán Viktor ünnepi beszédében. Miközben a kormányfő arról beszélt, megvédi az országot az idegen érdekekkel szemben, elődje, Bajnai Gordon a leváltására szövetkezet a civilekkel. Az ellenzéki pártok külön ünnepeltek, de közösen sem tudtak volna akkora tömegek összegyűjteni, mint az Orbánt ünneplő Békement.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
@szaboria1: Minden pert megnyert de ezt nem fogja fel némely fityisz fan és csak gágognak meg gágognak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@entero: Nem feltétlen, sőt nem is ez az álmom. De ha ez kell ahhoz, hogy a FIDESZ által kreált torz választási rendszerben egy a realitások talaján két lábbal álló erő győzzön, akkor legyen.
batukán
Meddig várjak még a libázásra???! !!!
moiszikf
A Fidesz egyik legfőbb célja,a 2/3-os többség elvesztése,akkor tuti nem lehet visszacsinálni semmit,amihez az kellett. Most szépen felépítik a saját,"demokratikus" ellenzéküket,Ludas Gordon vezérletével.
szaboria1
@batukán: Ma reggelben is a Fábián Barna el kezdett libázni, de semmi perc alatt vissza kérdeztek hány pert is nyert meg a Bajnai amire nem lehet azt mondani, a mostani felállított bírókról , hogy részre hajlók.
batukán
@szaboria1: Minden pert megnyert de ezt nem fogja fel némely fityisz fan és csak gágognak meg gágognak...
bosszants
@batukán: A bukó az bunkó marad főleg ha amúgy fideszes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.