Kéri László politológus szerint Orbán Viktor tőle szokatlanul jelentéktelen beszédet mondott, miközben Bajnai Gordon „be tudta lőni a tizenegyest”. Lánczi Tamás szerint az állami ünnepség egy politikai akció volt, Orbán beszédére kihegyezve, Juhász Péter pedig azt húzta alá: Bajnai egy jól felépített, határozott beszédet mondott.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@lbs: Hány pert vesztet el Bajnai? Egyetlen egyet sem kár ezen lovagolnotok mert a bíróság meg állapította neki nem volt köze hozzá. Arra miért nem gondoltok hogy maguk a felvásárlók verték át a libásokat. Nem Bajnaival kötötték a szerződést. A felvásárlók nagyon trükkösek elviszik az állatokat azzal, hogy ha leadta akkor tud ő is fizetni közben meg szépen el is tűnnek. Itt a mi környékünkön is most csuktak le 2 évre egy felvásárlót mert nem fizette ki az átvett állatokért a pénzt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@zabhegyező: @KöBüKi: Mindenki másképp "látja/éli át" ezt, én az Ő történetére lennék kíváncsi, nem a tietekre! Sorry! :)
KöBüKi
@nmaria: Mi mindig szavaztunk.Már irtam neked,hogy nem vagy elég figyelmes,mert mi nem rejtettük véka alá,hogy a Jobbik-ra szavaztunk.!!Sőt a propin is többek között mellettük kampányoltunk.!Ezért kellett a bigyibogyó korszakban többször is nevet változtatnom.!Rézüst tudja.!Ő is szenvedő alanya volt.!!!@verőce21: Ki nem sz..ja le,hogy mire,kire vagy kiváncsi?Sorry!!!
KöBüKi
@verőce21: Kétségtelen hogy jót nevettem rajtad hisz 19:32 re az egyik tetszik jelölést pont te adtad.No mondom,ekkora hülyét is ritkán hord hátán a föld.De kijózanodva a kacagástól: - végtére is nem rossz ha egy tusi beismeri hogy az.!!!
nmaria
@KöBüKi: Igen emlékszem, de arra is, hogy Jobbik hogyan győzte meg a kiábrándult MSZP- seket, nagyon ügyesek voltak, mert elég volt az Orbánt szidni és rájuk szavaztatok.
verőce21
@KöBüKi: „ki mint él, úgy ítél!” - Emlékszem, nevettem rajtad és az önmagad minősítése miatt nyomtam „tetsziket”.
(Sajnálom, hogy félreértettél, nincs érzéked csak a vaskos trágárságokhoz) :)

De nem meséltél még a tüntetésen való részvételetekről! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.