Ahhoz, hogy az LMP részt vegyen az Együtt 2014 választói mozgalomban garanciákat kell látnia a párt legfontosabb programpontjainak megvalósulásához. Az együttműködés lehetőségeiről a Lehet Más a Politika novemberi kongresszusa dönt - mondta szerdán Jávor Benedek, aki már most ellentmondásosnak látja Bajnai Gordon személyét a mozgalom vezetőjeként.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Ez a "senki fia nem vagyunk" párt előbb-utóbb csak kinyögi, hogy kinek a fia, hiszen valamilyen koncepciójának csak kell lennie, az meg csak hajlik valami felé...ez egy nagyon-nagyon idióta párt, idióta vezetőkkel, azt hiszem, kívülről fogják szemlélni a parlamentet 2014-ben.
Hellcat
Mi az az LMP? Azthittem már rég széthullott.
honeykiss
LMP szóba nem állnék velük...amilyen a széljárás ...ezeknek semmi sem jó...talán tehetnének az asztalra valamit,mert eddig egy nagy 0...
zabhegyező
LMP Orbán találmánya az ellenzék megosztására.
Csizmás Kond
Az LMP az akiket annakidején olyan nagy szeretettel szavaztatok meg...persze most mindenki tagadja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.