„Személy szerint megyek a Millára 23-án” – jelentette be Facebook-oldalán Dorosz Dávid LMP-s képviselő az után, hogy pártja közleményben tudatta: hivatalosan nem vesz részt a Milla Bajnai Gordon politikai visszatérésével egybekötött október 23-i nagygyűlésén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barew7
"Azzal pedig, hogy Bajnai Gordonnak a Milla ad lehetőséget arra, hogy kibontsa politikai zászlaját, nos, azzal kiderült, hogy itt szó sincs civil mozgalomról, új pólusról, nyitottságról, toleranciáról, demokratikus, alulról jövő elvekről. Viszont szó van restaurációról, szó van arról, hogy a szociálliberális elit, s a vele egyívású hazai komprádor-burzsoázia a Milla trójai lovával próbálja meg visszaszerezni a hatalmat, amit Orbán kicsavart a kezéből."...
KöBüKi
@sziráki ágnes: Jól emlékszel! Én körüljártam az ügyet,a beszállitók gazembersége miatt történtek dolgok,a Bajnaiék meg egy jó nagyot buktak.!-szerencsére volt nekik miből.!!!
Csak tudod a politika azt kivánta hogy...
Soha nem gondoltam hogy a pesty néhány millióért hajlandó megmártózni a mocsokban.!!!
silber13
@Pilóta: Olyan érzésem van, hogy az LMP úgy igazából nem is akar semmit. Pontosabban egyet bizonyára. 2014-ben beevickélni a parlamentbe és kezdődhet az újabb 4 évnyi dagonya.
Disznópofa
...ha Messiás eljövetelét várják, akkor ne Bajnaira gondoljanak, most a helyzet nem a 2009-es szinten áll szerintem, hanem sokkal rosszabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.